Klavye Hız Testi | Hızınızı Test Edin

10 parmak eğitimi almıştım geçen sene. Almanca 104, Türkçe 78, İngilizce 72 çıktı. Klavyeler farklı olmasa diğer ikili daha yüksek çıkabilirdi. :A

32 yaptım bilgisayar klavyesinde. Yarın bir daha denemek lazım. :A

Edit: Dil seçildiğini bilmiyordum ve bu İngilizce rekorum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
nasil oluyor ki bu? pc ye de aliskin degilim ki. Sakin bir zamanimda denerim :A

Şuradan kelimeleri yazacaksın ve boşluğa bastıkça yeni kelime gelecek, 1 dakika içinde ne kadar hızlı ve doğru olduğuna göre bir puan alacaksın :A

1621449140174.png

Türkçede 81'e çıktım gelişme var hiç değilse :A İngilizceyi de birazdan denerim :A

7_81_413_403_10_64_2

• İlginç
Reactions: Dosi

Şuradan kelimeleri yazacaksın ve boşluğa bastıkça yeni kelime gelecek, 1 dakika içinde ne kadar hızlı ve doğru olduğuna göre bir puan alacaksın :A

Ekli dosyayı görüntüle 102623

Türkçede 81'e çıktım gelişme var hiç değilse :A İngilizceyi de birazdan denerim :A

7_81_413_403_10_64_2
türkce klavyesi degil bu ordan kaybederim :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
türkce klavyesi degil bu ordan kaybederim :A
O yüzden İngilizce metin olanını attım işte :A İngilizce metinler var, bahane istemem :Z :A

Ama zamana karşı yarış olduğu için insan panik yapıyor, sonlara doğru heyecanlanıyor geri sayım yüzünden :A

• Güldürdün
O yüzden İngilizce metin olanını attım işte :A İngilizce metinler var, bahane istemem :Z :A

Ama zamana karşı yarış olduğu için insan panik yapıyor, sonlara doğru heyecanlanıyor geri sayım yüzünden :A
iyi degilim 😱 ingilizce 38, isvcecce 42 ciktim :A:A ama ben Pc'yi artik cok kullanmiyorum arti sadece 2 parmak ile yazmaktayim :A
bir zamanlar hem telefonda konusup hemde söylenenleri hizlida not ediyorduk is yerinde. paslandik zamanla :A

• Güldürdün
iyi degilim 😱 ingilizce 38, isvcecce 42 ciktim :A:A ama ben Pc'yi artik cok kullanmiyorum arti sadece 2 parmak ile yazmaktayim :A
bir zamanlar hem telefonda konusup hemde söylenenleri hizlida not ediyorduk is yerinde. paslandik zamanla :A
Normaldir sen nadiren PC kullanıyorsun narin ellerle iyi bile yine :A Bir süre sürekli kullansan rahat hızın iki katına çıkar ama çok da gerekli bir şey değil meslek zorunluluğu değilse yani :A

Senin eski PC zamanlarını hatırlıyorum o vakitler daha bir hızlı olurdun doğal olarak, video bile hazırladığın oluyordu neticede :A

• Güldürdün
Normaldir sen nadiren PC kullanıyorsun narin ellerle iyi bile yine :A Bir süre sürekli kullansan rahat hızın iki katına çıkar ama çok da gerekli bir şey değil meslek zorunluluğu değilse yani :A

Senin eski PC zamanlarını hatırlıyorum o vakitler daha bir hızlı olurdun doğal olarak, video bile hazırladığın oluyordu neticede :A
1 ay icinde Pc yi en fazla 10 gün ve günlük 1 saat ya kullandim ya kullanmadim.
turkceyide denedim ve haliyle I ü noktali c yumusak g gibi harfli kelimeler yanlis sayilmasina ragmen 40 yaptim ondada :A
------

son kismi simdi dikkat ettim, evet ben Pc ile stopmotion icin cizimler yapip filmde ayarlamistim. Baya aliskindim PC'ye ama zamanla paslandik cidden :A

• Güldürdün

Ekli dosyayı görüntüle 102623

7_81_413_403_10_64_2
Türkçede 81 iken İngilizcede 61 yapabildim 😱 @Dosi İngilizce daha kolay olur sanıyordum, olmadı. :A

1_61_331_306_25_60_4

• Güldürdün
Türkçede 81 iken İngilizcede 61 yapabildim 😱 @Dosi İngilizce daha kolay olur sanıyordum, olmadı. :A

1_61_331_306_25_60_4
niye ingilizce daha kolay olsun? hangi dile hakimsen o dil daha iyi olur cunku ekrana bakarken bir kac kelimeyti ayni anda hafizandan tutuyorsun eger klavyeye bakarak yazan biriysen. Misal simdi ben bu yaziyi o testi yapmanin iki kati daha hizli yazan biriyim. Burda bazi isimler bence dürüst davranmadi cunku bazen bir cevap yazdiklarinda baya uzun süruyor yorumlarini bitirirken :A forumda kim hizli yaziyor kim yavas belli aslinda :A

• Güldürdün