Kirli Sepeti - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kirli-sepeti-1-jpg.122438

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yerini alan 'Kirli Sepeti'nin ilk tanıtımı izleyici ile buluştu.

Yönetmen koltuğuna Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu ve lüks bir sitede çalışan Meryem isimli temizlikçinin intiharının ardından yaşanan olayları konu alan dizi için geri sayım başladı.

Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Cansu Tosun, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş ve Gözde Seda Altuner'in yer aldığı dizi yakında izleyici ile buluşacak.

Kirli Sepeti, yakında FOX'ta!

Tanıtım fena değil. Ceren Moray'i izlemeyi özlediğimi farkettim. İlk bölüme şans verebilirim.

Tanıtım çok içten. Çok beğendim. Efsun geri dönüyor. :D :bhr: Allah'ım sen burada da konuyu biliyorsun, amin. :love1:

Sağlam bir ilk tanıtım olmuş konusu da genel kitleye hitap ediyor güzel bir açılış yapabilir ama reytingler biraz düşerse FOX'un en kolay bir şekilde final fişini çekecek dizi bu olacak sonuçta kadro diğer kadrolara göre daha zayıf(popülerlik açısından).

Çok farklı bir tanıtım olmuş, havası da hoş. Gündüz kuşağı izliyormuşum gibi hissettim, ilgi görebilir.

Cok farkli ve dikkat cekici bir fragman olmus. Böyle gösteris olmayan, icten ve sade bir fragman olmus. Herkes dogal görünümünde falan. Begendim tanitimi, hayirli olsun ekibe. Iyi isimler var.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok iyi bir tanıtım olmuş. Ayça Bingöl role müthiş yakışmış. :bhr: Ceren Moray da çok iyi duruyor ama duygusuz Cansu Tosun’u hangi akla hizmet edip aldınız ya. :A Umarım yeni bir Hizmetçiler vakası olmaz da uzun soluklu olur.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok iyi bir tanıtım olmuş. Ayça Bingöl role müthiş yakışmış. :bhr: Ceren Moray da çok iyi duruyor ama duygusuz Cansu Tosun’u hangi akla hizmet edip aldınız ya. :A Umarım yeni bir Hizmetçiler vakası olmaz da uzun soluklu olur.
Merak etme Makbule Kosif'ten kötüsünü kimse yapamaz. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Yeni fragmanı da beğendim özellikle mizah dozunun beklediğimden daha fazla olması sevindirdi. :Z Umarım cuma günü harcamak yerine çarşamba veya Umutsuz Ev Kadınları gibi pazar yapılır.