Kirli Sepeti mi, Umutsuz Ev Kadınları mı?

Hangisini daha çok seviyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    14
Uek Reyting sisteminin senaryoya daha uygun olduğu dönemde, Songül öden sayesinde yurtdışı satış garantisi ile başlamıştı

Senaryo -oyunculuk vb. Kıyaslamadan yaşadığı dönem zorluğu yüzünden kirli sepeti dedim

Kirli Sepeti'ini izlemedim.

Umutsuz Ev Kadınları'nı ise keyifle izliyordum.
Hala unutulmaması da güzel bir iş ve başarılı bir uyarlama olduğunu gösteriyor.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
UEK kendi türünde bir efsanedir. Özellikle ilk sezonu ve Kanal D'deki bölümleri çok iyiydi. FOX'a geçince aynı tadı vermese de o dönemlerde tek merakla beklediğim dizimdi. Yasemin ve Emel ikilisi unutulmazlar arasındadır. :bhr:

Bu yüzden Umutsuz Ev kadınları dedim.

Umutsuz Ev Kadınları'nın ilk sezonu çok güzeldi, hali hazırda Türkiye'nin en iyi uyarlamalarından biri (hatta tüm bölümleri izlemediğim ve izlediklerimin üstünden uzun zaman geçtiği için baştan başlama düşüncem var) ama gözden uzak gönülden uzak diyerek Kirli Sepeti diyeceğim çünkü 1 yıldan fazladır ona fanlık yapıyorum ve ayrı bir bağım var. :A

Umutsuz Ev Kadınları'nın ilk sezonu çok güzeldi, hali hazırda Türkiye'nin en iyi uyarlamalarından biri (hatta tüm bölümleri izlemediğim ve izlediklerimin üstünden uzun zaman geçtiği için baştan başlama düşüncem var) ama gözden uzak gönülden uzak diyerek Kirli Sepeti diyeceğim çünkü 1 yıldan fazladır ona fanlık yapıyorum ve ayrı bir bağım var. :A
Yapma 😂 Eğer UEK'na başlarsan bu dediğine pişman olursun 😂

Zaten ilk cümlede izleyip sevdiğimden bahsettim yabancısı olduğum bir dizi değil ki. :A
Evet evet ama bir daha izlersen dersin ki vay be yanlış dedim 😂 Gerçekten UEK benim izleyeceğim dizi olmamasına rağmen bir kaç kez denk geldim, TR'nin en iyi uyarlaması diyebilirim

Oyum Kirli Sepeti'ne.

Umutsuz izlemedim :A