'Kirli Sepeti' Final Yapıyor! | NOW

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
12 Mayıs 2016
Mesajlar
4,803
Reaksiyon puanı
4,634
Puanı
410
IMG_3018.jpeg

Medyapım'ın yapımını üstlendiği, Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı 'Kirli Sepeti'nden sevenlerine üzücü haber geldi.

Eylül ayında yeni sezonuna başlayan dizi, reytinglerde istenileni veremediği için, final yapma kararı aldı.

Bu hafta (27 Ekim Pazar) 39. Bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen dizi, gelecek hafta (3 Kasım Pazar) 40. Bölümüyle ekranlara veda etmesi planlanıyor.

'Kirli Sepeti' final bölümüyle 3 Kasım Pazar akşamı NOW'da.

Kaynak : Gazete Duvar
 
Son düzenleme:
Now pazar günü daha iyi reyting alan dizi bulamaz. Hata etmesin tekrar düşünsün
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
41. de biter diyordum basindan beri. Yazik oldu ben çok severek baslamistim bu diziye yazin ve TV de izledigim tek dizi buydu... Saglik olsun
 
izleyenlerine gecmis olsun, NOW dizi harcamakta büyük usta olma yolunda
 
Yurt dışı satışı iyi değil diye duydum, AB'de 1 reyting alıyor, galiba bundan dolayı final kararı alındı. Kanalın Cuma günü ile Pazar günü boş olucak. Bakalım hangileri başlicak. Sanırım Müjde Uzman ve Vahide Perçin'in dizileri başlar
 
AB'de aldığı 1 reyting yüzünden bitiyor. :( AB'si nasıl bu kadar kötü oldu bu dizinin gerçekten hayret bir olay.

Yabani sırf yurt dışı satışı iyi diye devam ediyor demek ki bu dizinin yurt dışı satışı kar getirmiyor, getirseydi böyle bir saçmalığa kalkmazlardı diye düşünüyorum.

Bu sezon izlediği iki diziden biriydi. Üzüldüm bitiyor oluşuna. Eğlendiriyor ve güldürüyordu. Yeni gelen oyuncular da keyif veriyordu... :(
 
  • Beğendim
Reactions: Aserat
Can @serhatt ımın dizisi bitiyor, Ben sana söyleyeyim Nowda dizi izleme izlersen aniden böyle bitiverir, genede sen bilirsin, Pazar günü artık Teşkikat'a bekleriz :bhr:
 
  • Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Teşkilat mı? Mmm yok, kalsın.

Now bu günde bu reytingleri zor görür bir daha.
Az önce Atvnin dizisi olan Holding dizisinin konusuna yazdığın mesajları gördüm, tutmaz falan demişsin ama dizinin yerine gelirse tutacak now Totalde 4 reytinglik kitlesi olan diziyi final yaptırdığı için Holding Oazar olursa kirlinin izleyicileri Holdinge kayacak.
 
Az önce Atvnin dizisi olan Holding dizisinin konusuna yazdığın mesajları gördüm, tutmaz falan demişsin ama dizinin yerine gelirse tutacak now Totalde 4 reytinglik kitlesi olan diziyi final yaptırdığı için Holding Oazar olursa kirlinin izleyicileri Holdinge kayacak.
Kayabilir de kaymayabilir de. ATV bu konularda daha toleranslı. Eğer o dizi Kirli Sepeti oranlarını alırsa devam eder.
 
Haberi alınca ufak bir şoka girdiğim doğrudur çünkü AB ve ABC1'de iyi reytingler alamasa da Total her hafta yükselişteydi ve 3.80'e kadar çıkmıştı (bu hafta da aynı seviyede kalarak 3.79 almıştı) yani onun gazıyla bir süre daha idare edileceğinden emindim. NOW'un acımasızlığının farkındaydım ama yurt dışı satışları hatrına berbat reytinglerle sürünen Yabani'ye gösterilen toleransın (veya torpil mi desek) birazı buraya da kalır diye ummuştum. Nitekim bir süre daha sürüp daha sonra bitebilirdi ama sırada bekleyen yeni bir dizinin olması bu süreci hızlandırmış görünüyor. 3 kadın temalı dizinin yerine 3 kadın temalı dizinin geleceği kesinleşti ama Aşk Evlilik Boşanma'nın (en azından ilk fragman özelinde konuşursam) o soğuk ve ruhsuz havasıyla bu reytingleri bile alamayacağını düşünüyorum yani atılan taş ürkütülen kurbağaya değmeyecek muhtemelen.

Gelecek tahminlerini şimdilik bir kenara bırakıp gerçeklere odaklanacak olursam evet bu sezon kadro tamamen değişmişti ama böyle kritik bir duruma rağmen bölümler yine çok eğlenceli gidiyordu, cinayet etrafında şekillenen kurgu ilmek ilmek dokunuyordu, Yavuz-Hayriye aksı harikaydı yani dizinin atmosferi bu kadar ciddi bir değişimden zarar görmemiş, benliğini koruyup zor olanı başarmıştı (bu açıdan senarist ekibini ayrıca tebrik ediyorum) ama silahlı külahlı errrkek işleri reyting pastasının büyük kısmını mideye indirince potansiyelini ortaya koyamadı. Senaryo tat veremese final haberine bir şey demezdim ama seyir zevki hala yüksekken bitiyor olması çok daha koyuyor. :(

Yine de yeni işlerin 5 haftayı zor gördüğü ortamda 40 bölüm gayet iyi bir sayı ve özellikle geçen sezon Yargı-Teşkilat tekeline çomak sokmayı başarabilen ilk iş olduğu, final kararı almışken kolay kolay gerçekleşmeyecek bir mucizeye imza atıp son anda direkten dönmesi gibi durumlarla takdiri hak ediyor. Kadını hor gören rezalet işlerin arasında birbirini aile olarak seçen kadınların, komedi yokluğunda nefes aldıran tatlı hikayesini bu çürümüşlüğe kurban vermeseydik ve bu güzelim ekipten mahrum kalmayacak olsaydık keşke. Her şeye rağmen son dönemde izlemekten en keyif aldığım işlerden biri olarak anacağım ve son 2 bölümün de tadını doya doya çıkaracağım (umarım güzel toparlarlar). :bhr:
 
  • Beğendim
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
171,745
Mesajlar
3,719,985
Üyeler
8,459
Son Üye
Yunusemresahin94