2013 de bende fake açmıştım, adı aklıma gelmedi buraya gelip nefret kusup giden bir üye vardı onun çakmasını.
Pekiiiii.
Nee sendemii vay yaramaz vay
2013 de bende fake açmıştım, adı aklıma gelmedi buraya gelip nefret kusup giden bir üye vardı onun çakmasını.
Pekiiiii.
Çocukluk işte o zaman 18 yaşında bile değildim.Nee sendemii vay yaramaz vay
Yanlış anlaşılmasın Lordly ben değildim çakması bendim.@xemrexxx
Kuz sen meloş teyzeyi ne sandın her türlü dalavere, entrika, şeytanlık onun aklında kalırAnladık orasını anladık
Kuz sen meloş teyzeyi ne sandın her türlü dalavere, entrika, şeytanlık onun aklında kalır
Tırnağım olamaz o benim.En son @serhatt a özenip dişi bir fake üyelik almıştı tam @Yakamoz-Asi yi ağına düşürüyordu ki patladı
Yapımcı aynı olunca. .ssYasak elmanın tahtına aday olmuş bu ne gııı 😱 @serhatt @Alos @Angelica @ozmoturk @Özgür @batuhankaralar @mrt-06 @Zeyno @Dosi
https://twitter.com/x/status/1706019676327714949
Aynı memlekettensiniz sokak şeysiyle demek ki havasından suyundan hep böyle oldunuzTırnağım olamaz o benim.
------
Yapımcı aynı olunca. .ss
Ben oralı değilim hoşt.Aynı memlekettensiniz sokak şeysiyle demek ki havasından suyundan hep böyle oldunuztüpraş radyasyon mu yaydı acaba siz bu duruma geldiniz yazk be@mrt-06 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi
Orada yaşıyon sonuçta belki de orada doğdunBen oralı değilim hoşt.
Taşınalı bir sene oldu sen çok geride kalmışsın.Orada yaşıyon sonuçta belki de orada doğdun
Seni verip bu arkadaşı alalım o zaman YunanistandanTaşınalı bir sene oldu sen çok geride kalmışsın.
Yunanistan doğumluyum ben.
Azgın teke sendromuna yakalanmış adam. Karısından sonra baldızını karısı yapıp eski karısından baba olmak mıYasak elmanın tahtına aday olmuş bu ne gııı 😱 @serhatt @Alos @Angelica @ozmoturk @Özgür @batuhankaralar @mrt-06 @Zeyno @Dosi
https://twitter.com/x/status/1706019676327714949
Seni paket yapmalı ki herkesler rahat bir nefes alsın.Seni verip bu arkadaşı alalım o zaman Yunanistandan@Emre Ozansoy hedğye paketi yapıver serhatı gönderelim hemen
Afet hoca öğretmen olmadan önceÇocukluk işte o zaman 18 yaşında bile değildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?