Onur_35
Favori Üye
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀dKafana göre takıl
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀dKafana göre takıl
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀d
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀d
Hayır bu arkadaşla aram bozukta bir kere kavga etmiştik benim icazıma ters yorumlar etmişti o yüzden bu arkadaşla aramız bozuk garezim var bu arkadaşaOkumadın da senaryonun kalitesi mi düştü
Hayır bu arkadaşla aram bozukta bir kere kavga etmiştik benim icazıma ters yorumlar etmişti o yüzden bu arkadaşla aramız bozuk garezim var bu arkadaşa
Çokta tınOnur35 bazi seylere garezin vatsa konuya dalmayabilirdin. Bu kadar basit. İsteyen okur isteyen okumaz. O kizda gelsin senin dizilerine boyle yorumlar yapsin o zaman. Zaten o yapmasa bile ben yapacagim bundan emin olabilirsin.
Güzel olmuş.. Başarılar senaryo yazma hayatında..
Furkan gibi önemli bir senaryo yazarı beğendiyse gerçekten güzel olmuştur demek
Bu cumlene pek katilmiyorum nedense ama sonucta senin gorusun.
Görüşüme saygı duyduğun için teşekkürler . Zaten sen katıl diyede yazmamıştım ben 🙂
Bende sadece katilmadigimi soyledim. Senin gorusun bu. Bana katilmak icin yazmiyorsun. Dusunduklerini dile getiriyorsun. Bende saygi duyuyorum.
Çok tesekkur ederım warlords.. Burada çok basarılı dızı projelere ımza atacagım ınsallah gelecek aylarda..
Ilerde yetersiz bir dedektif lazım olursa ben varımher türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?