Onur_35
Favori Üye
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀dKafana göre takıl![]()
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀dKafana göre takıl![]()
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀d
Bu diziyi başkası yazsa eminim okurdum ama sen yazdığın için zorlasalar da okumam 😀d
Hayır bu arkadaşla aram bozukta bir kere kavga etmiştik benim icazıma ters yorumlar etmişti o yüzden bu arkadaşla aramız bozuk garezim var bu arkadaşaOkumadın da senaryonun kalitesi mi düştü![]()
Hayır bu arkadaşla aram bozukta bir kere kavga etmiştik benim icazıma ters yorumlar etmişti o yüzden bu arkadaşla aramız bozuk garezim var bu arkadaşa![]()
Çokta tınOnur35 bazi seylere garezin vatsa konuya dalmayabilirdin. Bu kadar basit. İsteyen okur isteyen okumaz. O kizda gelsin senin dizilerine boyle yorumlar yapsin o zaman. Zaten o yapmasa bile ben yapacagim bundan emin olabilirsin.![]()
Güzel olmuş.. Başarılar senaryo yazma hayatında..
Furkan gibi önemli bir senaryo yazarı beğendiyse gerçekten güzel olmuştur demek![]()
Bu cumlene pek katilmiyorum nedense ama sonucta senin gorusun.![]()
Görüşüme saygı duyduğun için teşekkürler . Zaten sen katıl diyede yazmamıştım ben 🙂
Bende sadece katilmadigimi soyledim. Senin gorusun bu. Bana katilmak icin yazmiyorsun. Dusunduklerini dile getiriyorsun. Bende saygi duyuyorum.![]()
Çok tesekkur ederım warlords.. Burada çok basarılı dızı projelere ımza atacagım ınsallah gelecek aylarda..
Ilerde yetersiz bir dedektif lazım olursa ben varımher türlü
![]()