Kiraz Mevsimi mi Yoksa Aşk Yeniden mi ?

Kiraz Mevsimi mi Yoksa Aşk Yeniden mi ?

• Kullanılan toplam oy
    12
Ben seni demedim yanlış oldu.:( Tolgab'ı etiket yapacaktım seni yapmışım yanlışlıkla. Özür dilerim. Orada ki fakeler namlı olanlar. Gülçin ve betaman mk ne.:D tekrardan özür dilerim.:bhr:
Yok estafullah benim tepkim aslında size değil benden önce ne olmuş bu forumda bilmiyorum ama birçok üye bana fakeymişim gibi bakıyor..sizin böle düşünmediğinizi biliyorum ben hepinizi de çok seviyorum.üzüldüğüm tek nokta üye olduğum ilk gün tanışma topiği açmıştım o gün başlamıştı bu fake konuşmaları yoksa sizinle alakalı bir durum değil bu

Dediğim gibi yanlış anlaşılmalar olabilir ama bu forumda kimse öyle bilerek kötü bir şey yapmaz. :) Bu forumu tanıdıkça daha çok seveceksiniz buna eminim. Çünkü burada ki arkadaşlık ortamını başka forumlar da kolay bulamazsınız. 😉
Harun ben zaten burayı sevdiğim için üye oldum..buradaki ortamdan şüphem yok ortamı çok seviyorum.ancak şu ilk açtığım konu olan tanışma topiğini okursan niçin bu konuşmayı yaptığımı anlarsın

Yok estafullah benim tepkim aslında size değil benden önce ne olmuş bu forumda bilmiyorum ama birçok üye bana fakeymişim gibi bakıyor..sizin böle düşünmediğinizi biliyorum ben hepinizi de çok seviyorum.üzüldüğüm tek nokta üye olduğum ilk gün tanışma topiği açmıştım o gün başlamıştı bu fake konuşmaları yoksa sizinle alakalı bir durum değil bu

Bunu duymamış güzel oldu.:Z Haa geldiğin zaman iki fake üye olayı yaşandı. O nedenle tedbir amaçlı. Yönetime bu konuda kesin bir bilgi olmadan üyelere fake denmesinin yanlış olduğunu ve kırıcı olduğunu ileteceğim.:D

Harun ben zaten burayı sevdiğim için üye oldum..buradaki ortamdan şüphem yok ortamı çok seviyorum.ancak şu ilk açtığım konu olan tanışma topiğini okursan niçin bu konuşmayı yaptığımı anlarsın
Anladım. :D Geçmişte siz yokken çok fazla yaşandı bu fake olaylar artık forumca her gelene şüphe duyuldu. :F Zamanla unutulur boşverin. :D

Ne demek. :D Zamanında bende üye olduğum zaman bana da destek olanlar olmuştu. Sizde zaten yabancı dizileri seviyorsunuz zaten forumda ihtiyaç var . :D
Forumlar yeni gelen üyelere aslında destek olmalıdır çünkü sonuçta o kişi yeni olduğu için daha iyi karşılanmalıdır..forum ortamı böyle güzel olur..

Son zamanlarda senaryosu altüst olan Kiraz Mevsimine burda taviz yok.

Aşk Yeniden tabiki.