Turkuaz neyi seviyormuş be kim fake açıyorA
Yok sizi kast etmedi @sokak sanatiYahu pes artık aşk yeniden dizisini kiraz mevsimine tercih ettiğim için yinemi fake oldum yani off anlaşılan bu forumda hep benden bu fakemi diye şüphe duyan olacak daima bunu anladım
Yok beni herkes fake zan ediyor sanırım kimse inanmayacakYok sizi kast etmedi @sokak sanatiYanlış etiketlemiş. Olur mu öyle şey. Sizin fake olmadığınız belli zaten. 😉
Yok yok kimse zannetmiyor.Yok beni herkes fake zan ediyor sanırım kimse inanmayacak
Belki bunu açık açık diyen yok ama demeye çalışanda yok değil..ilk üye olduğum gün forumun en üst yetkilisi dahi fake olabilirsin diyorsa ben daha ne diyebilirim ki ben olsaydım şüphe duymazdım tamam anlıyorum şu ana kadar çoğu kişi böyle yapmış olabilir ama bir üye kabahat işlemeden bence şüphe dahi duymak yanlış olur o zaman her yeni üyeye fake gözü ile bakılmış olurYok yok kimse zannetmiyor.Siz yanlış anladınız bence.Eğer fake olsaydınız yüzünüze karşı derlerdi üyeler zaten.
Yahu pes artık aşk yeniden dizisini kiraz mevsimine tercih ettiğim için yinemi fake oldum yani off anlaşılan bu forumda hep benden bu fakemi diye şüphe duyan olacak daima bunu anladım
Dediğim gibi yanlış anlaşılmalar olabilir ama bu forumda kimse öyle bilerek kötü bir şey yapmaz.Belki bunu açık açık diyen yok ama demeye çalışanda yok değil..ilk üye olduğum gün forumun en üst yetkilisi dahi fake olabilirsin diyorsa ben daha ne diyebilirim ki ben olsaydım şüphe duymazdım tamam anlıyorum şu ana kadar çoğu kişi böyle yapmış olabilir ama bir üye kabahat işlemeden bence şüphe dahi duymak yanlış olur o zaman her yeni üyeye fake gözü ile bakılmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?