Kiraz Mevsimi mi Yoksa Aşk Yeniden mi ?

Kiraz Mevsimi mi Yoksa Aşk Yeniden mi ?

• Kullanılan toplam oy
    12

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Evet sorumuz basit arkadaşlar hangi Fox dizisi daha başarılı sizce ?

Yahu pes artık aşk yeniden dizisini kiraz mevsimine tercih ettiğim için yinemi fake oldum yani off anlaşılan bu forumda hep benden bu fakemi diye şüphe duyan olacak daima bunu anladım

Yahu pes artık aşk yeniden dizisini kiraz mevsimine tercih ettiğim için yinemi fake oldum yani off anlaşılan bu forumda hep benden bu fakemi diye şüphe duyan olacak daima bunu anladım
Yok sizi kast etmedi @sokak sanati
Yanlış etiketlemiş. Olur mu öyle şey. Sizin fake olmadığınız belli zaten. 😉

Yok yok kimse zannetmiyor.
Siz yanlış anladınız bence.
Eğer fake olsaydınız yüzünüze karşı derlerdi üyeler zaten.
Belki bunu açık açık diyen yok ama demeye çalışanda yok değil..ilk üye olduğum gün forumun en üst yetkilisi dahi fake olabilirsin diyorsa ben daha ne diyebilirim ki ben olsaydım şüphe duymazdım tamam anlıyorum şu ana kadar çoğu kişi böyle yapmış olabilir ama bir üye kabahat işlemeden bence şüphe dahi duymak yanlış olur o zaman her yeni üyeye fake gözü ile bakılmış olur

Ben seni demedim yanlış oldu.
Tolgab'ı etiket yapacaktım seni yapmışım yanlışlıkla. Özür dilerim. Orada ki fakeler namlı olanlar. Gülçin ve betaman mk ne.
tekrardan özür dilerim.

Bu arada ben ilk geldiğimde banada fake denmişti.
@turkuazz Herkese deniyor yani. Kusura bakma.

Dediğim gibi yanlış anlaşılmalar olabilir ama bu forumda kimse öyle bilerek kötü bir şey yapmaz.
Bu forumu tanıdıkça daha çok seveceksiniz buna eminim. Çünkü burada ki arkadaşlık ortamını başka forumlar da kolay bulamazsınız. 😉