Bugun var sanirim yarinda var.Sağol))
Malesef internetim yok daha önce Vardı da kapandımutlaka tekrar verirler bir ara tekrar veriyordu Fox ))
Bugun var sanirim yarinda var.Sağol))
Malesef internetim yok daha önce Vardı da kapandımutlaka tekrar verirler bir ara tekrar veriyordu Fox ))
Su anda var iste bugün baskada yok ama buda gecen haftakimi bu haftakimi bilmiyorumIns vardır
Şu an neler oluyor anlat?Su anda var iste bugün baskada yok ama buda gecen haftakimi bu haftakimi bilmiyorum
Off kaçırdım belki yine verirler bu aksama yada yarın filan artık çok tekrar veriyorlarSu anda var iste bugün baskada yok ama buda gecen haftakimi bu haftakimi bilmiyorum
Onem o diger modaciyla konusuyor oykuyu birak seymayi al diyorŞu an neler oluyor anlat?
Bu hafta ki degil ondan onceki bolum .Onem o diger modaciyla konusuyor oykuyu birak seymayi al diyor
Olabilir dün aksamki bolumde Ne güzel kacirmislar öyküyu haBu hafta ki degil ondan onceki bolum .Bu bolumude verirler ama.
Sen izlemiyor musun bu diziyi ben izliyorsun saniyordum?Olabilir dün aksamki bolumde Ne güzel kacirmislar öyküyu ha
Saolsun yazililarSen izlemiyor musun bu diziyi ben izliyorsun saniyordum?
Adi üstüne derin. Derin devlette adamları olabilir)))Sağol beyazsoy
O zamn senin teorin tuttu galiba seyma öykünün kaçırılmasında yardım etti derine)
Yoksa derin 2 kadını birden kaçırması imkansız
HahahAdi üstüne derin. Derin devlette adamları olabilir)))
Geçmiş olsun kardeşim )) İzle mutlaka ))Arkadaşlar dün çok hastalandım ve başımda çok kötü ağrıyordu
O yüzden bölümü izleyemedim şimdi izlemedigim halde mantıklı bir yorumda yapamayacağım
Bugün tekrar verirlerse izleyeceğim
@Billy Kane @cookies @beyazsoy @RevaN @gözlemci
Çok çok teşekkür ederim@Harunnn60, diziyi izlemiyorum, ama Şeyma'nın halini merak ettiğin için aradım, buldum...
Ekli dosyayı görüntüle 41905
Sağol ))) tekrarlarina bakıcam )))Geçmiş olsun kardeşim )) İzle mutlaka ))
Rica ederim, bir şey değil. Şeyma da Öykü'den daha güzeldi, psikopat Derin kızı mahvetmiş...Çok çok teşekkür ederimsüpersin [emoji1]
Seymaya ne olmuş öyle ya [emoji33] beyazsoy dediğinde haklıymış
Yani bu sanki derin gerçekten dövmüş gibi gözüküyor
Sağol ))) tekrarlarina bakıcam )))
Evt bende katılıyorum sana Şeyma daha güzelRica ederim, bir şey değil. Şeyma da Öykü'den daha güzeldi, psikopat Derin kızı mahvetmiş...
NOT: Diziyi izlemiyorum...
Sizin için hayırlısı olsun o zaman...Evt bende katılıyorum sana Şeyma daha güzel)
Psikopat çıkacak bakalim diziden haftaya gereksizlerden kurtuluyoruz
Şeyma nasıl öyle olmuş? Öykü'ye niye zarar vermemiş? Nolacak şimdi?
İki ihtimal var Şeyma da kaçırmasına yardim ettiği için numaradan ben elinden zor kurtuldum numarası boyle olmuştur.Şeyma nasıl öyle olmuş? Öykü'ye niye zarar vermemiş? Nolacak şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?