NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Diziyi hic bakmadim bugun ama Bu hikayenin tek mantıklı yani Şeyma da kacirilmaya yardim etti sonra kaçırıldı süsü verildi ama o kadar kısa sürede iki kişi öyküyü kaçırması imkânsız birilerinin ruhu duyar.

Şeyma böyle birşeye yardım etmez ederse yine saçmalık oluşur dizi saçmalaşır =))

Şeyma niye yardim etmesin amacı öyküden kurtulmak değil mi kızı bayıltırlar öykü seymanin yardim ettiğini anlamaz bile
Şeyma Öyküye zarar verilmesini istemiyor sadece onun mutlu olmasını istemiyor , Bana kalırsa Şeyma anlatacak belki dediğin gibi beraberdirler ama buda saçma ... kaldı ki cd yi izlerken şeyma bile ağlamaya başlamıştı ayrıca Öyküyü kaçırma işi birdne oldu bence başka iş var görecez haftaya fakat bana kalırsa Derin kaçırdı ikisinide ama olay naısl tam belli dğeil haftaya mutlaka izah edilecektir orası şeyma anlatırken...

Şeyma yaptığı İsten dolayı üzülmüş olabilir. Derin birden mafya ayaz birden kUrt adam oluyorvda Şeyma öyküyü kaçırmış cok mu)))

Şeyma yaptığı İsten dolayı üzülmüş olabilir. Derin birden mafya ayaz birden kUrt adam oluyorvda Şeyma öyküyü kaçırmış cok mu)))
Yinede Şeyma o kadarını yapamaz gerçi senarist neyin kafasını yaşıyor çözemedim yahuu hiç mi izlemedin kardeşim Derin ışınlanmayı bulmadı yaa DD::

Onlar başka normal konu ama şeyma farklı )) yinede belli olmaz herşey değişebilir...

Fox twitter'da vermiş fragmanı. Madem bu gece paylaşıcan fragmanı bölüm biterken versene.

Fox twitter'da vermiş fragmanı. Madem bu gece paylaşıcan fragmanı bölüm biterken versene.
Aynen saçma saçma hareketler ,herkes Tv den bekliyor halbuki .. veya herkes onun twitterını takip etmiyordur yada interneti yoktur milletin orası ayrı konu ama Tv den verse izleyiciyi daha çok çeker

Geçmiş olsun birşey olmamış gecen gün konuştuğumuz gibi öykü ve Şeyma kaçırıldı sonra Şeyma korku diliminde çıkmış gibi yüzü gözü dağılmış geldi.

Geçmiş olsun birşey olmamış gecen gün konuştuğumuz gibi öykü ve Şeyma kaçırıldı sonra Şeyma korku diliminde çıkmış gibi yüzü gözü dağılmış geldi.
Sağol beyazsoy

O zamn senin teorin tuttu galiba seyma öykünün kaçırılmasında yardım etti derine
)
Yoksa derin 2 kadını birden kaçırması imkansız