Diziyi hic bakmadim bugun ama Bu hikayenin tek mantıklı yani Şeyma da kacirilmaya yardim etti sonra kaçırıldı süsü verildi ama o kadar kısa sürede iki kişi öyküyü kaçırması imkânsız birilerinin ruhu duyar.
Şeyma böyle birşeye yardım etmez ederse yine saçmalık oluşur dizi saçmalaşır =))Diziyi hic bakmadim bugun ama Bu hikayenin tek mantıklı yani Şeyma da kacirilmaya yardim etti sonra kaçırıldı süsü verildi ama o kadar kısa sürede iki kişi öyküyü kaçırması imkânsız birilerinin ruhu duyar.
Şeyma niye yardim etmesin amacı öyküden kurtulmak değil mi kızı bayıltırlar öykü seymanin yardim ettiğini anlamaz bileŞeyma böyle birşeye yardım etmez ederse yine saçmalık oluşur dizi saçmalaşır =))
Şeyma Öyküye zarar verilmesini istemiyor sadece onun mutlu olmasını istemiyor , Bana kalırsa Şeyma anlatacak belki dediğin gibi beraberdirler ama buda saçma ... kaldı ki cd yi izlerken şeyma bile ağlamaya başlamıştı ayrıca Öyküyü kaçırma işi birdne oldu bence başka iş var görecez haftaya fakat bana kalırsa Derin kaçırdı ikisinide ama olay naısl tam belli dğeil haftaya mutlaka izah edilecektir orası şeyma anlatırken...Şeyma niye yardim etmesin amacı öyküden kurtulmak değil mi kızı bayıltırlar öykü seymanin yardim ettiğini anlamaz bile
Fox kadar s*lakça bir kanal görmedim o kadar bekliyorum verecek mi diye yapımcı paylaşıyor ama onun haberi yok heralde ...
Şeyma yaptığı İsten dolayı üzülmüş olabilir. Derin birden mafya ayaz birden kUrt adam oluyorvda Şeyma öyküyü kaçırmış cok mu)))Şeyma Öyküye zarar verilmesini istemiyor sadece onun mutlu olmasını istemiyor , Bana kalırsa Şeyma anlatacak belki dediğin gibi beraberdirler ama buda saçma ... kaldı ki cd yi izlerken şeyma bile ağlamaya başlamıştı ayrıca Öyküyü kaçırma işi birdne oldu bence başka iş var görecez haftaya fakat bana kalırsa Derin kaçırdı ikisinide ama olay naısl tam belli dğeil haftaya mutlaka izah edilecektir orası şeyma anlatırken...
Yinede Şeyma o kadarını yapamaz gerçi senarist neyin kafasını yaşıyor çözemedim yahuu hiç mi izlemedin kardeşim Derin ışınlanmayı bulmadı yaa DD::Şeyma yaptığı İsten dolayı üzülmüş olabilir. Derin birden mafya ayaz birden kUrt adam oluyorvda Şeyma öyküyü kaçırmış cok mu)))
Fox twitter'da vermiş fragmanı. Madem bu gece paylaşıcan fragmanı bölüm biterken versene.Fox kadar s*lakça bir kanal görmedim o kadar bekliyorum verecek mi diye yapımcı paylaşıyor ama onun haberi yok heralde ...
Yine fragmandan pek birşey anlaşılmıyor ama Öykü ve Derin orataya çıkmış nihayet
Aynen saçma saçma hareketler ,herkes Tv den bekliyor halbuki .. veya herkes onun twitterını takip etmiyordur yada interneti yoktur milletin orası ayrı konu ama Tv den verse izleyiciyi daha çok çekerFox twitter'da vermiş fragmanı. Madem bu gece paylaşıcan fragmanı bölüm biterken versene.
Simdi aç hayat yolundayi izle 😉 😉Arkadaşlar dün çok hastalandım ve başımda çok kötü ağrıyordu
O yüzden bölümü izleyemedim şimdi izlemedigim halde mantıklı bir yorumda yapamayacağım
Bugün tekrar verirlerse izleyeceğim
@Billy Kane @cookies @beyazsoy @RevaN @gözlemci
Dershanedeyim cookiesSimdi aç hayat yolundayi izle 😉 😉
Birazdan var tekrari ama Dünkü bolummu bilemem bu arada kiraz mevsiminin
Bugün baska tekrari yok maalesefDershanedeyim cookies
Gerçekten mi ? (((Bugün baska tekrari yok maalesef
Sana iyi dersler 😉 😉
Geçmiş olsun birşey olmamış gecen gün konuştuğumuz gibi öykü ve Şeyma kaçırıldı sonra Şeyma korku diliminde çıkmış gibi yüzü gözü dağılmış geldi.Arkadaşlar dün çok hastalandım ve başımda çok kötü ağrıyordu
O yüzden bölümü izleyemedim şimdi izlemedigim halde mantıklı bir yorumda yapamayacağım
Sağol beyazsoyGeçmiş olsun birşey olmamış gecen gün konuştuğumuz gibi öykü ve Şeyma kaçırıldı sonra Şeyma korku diliminde çıkmış gibi yüzü gözü dağılmış geldi.
Gecmis olsun. İnternetin yok mu netten izle.Arkadaşlar dün çok hastalandım ve başımda çok kötü ağrıyordu
SağolGecmis olsun. İnternetin yok mu netten izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?