Önce Ayaz Öykü sahneleri ağırlıklı ilerledi ama öyle ergenik sahneler yoktu.Son 5 -6 bolum ergeni bıraktım çocuklara yönelikti. İnşallah düzelmiştir. Yine durup durup yarim saat hizlanmamistir.. Özet gecsene sana zahmet
Önce Ayaz Öykü sahneleri ağırlıklı ilerledi ama öyle ergenik sahneler yoktu.Son 5 -6 bolum ergeni bıraktım çocuklara yönelikti. İnşallah düzelmiştir. Yine durup durup yarim saat hizlanmamistir.. Özet gecsene sana zahmet
Sagol ozet icin .Şeyma topa girmemiş hala mete Şeyma aşkı reyting kaybetiriyor mete dizide olmasa dizi daha iyi olurdu.)) vallahi herkes kendi halinde pek bir şey olmamış izleyince yorum aktarım ama bu reyting pek artırmaz gibiÖnce Ayaz Öykü sahneleri ağırlıklı ilerledi ama öyle ergenik sahneler yoktu.Sonra Şeyma sahneleri vardı zaten diziyi heyecan yönünden Şeyma izlettiriyordu. Bir romantizim, birde gizem yönünde ilerledi o yüzden sıkmadı. Derin, İtalyan bi kadından iş aldı. Kıyafetler İtalya'dandı galiba Öykü beğenmedi kıyafetleri kısalttı ekleme yaptı falan İtalyan beğenmedi orda bişeyler olcak ama haftaya kaldı. Şeyma tacize uğruyordu son anda Mete kurtardı. Şeyma Öykü'den özür diledi ama Öykü affetmedi o sahne güzeldi. Birde fragman çıktı Şeyma tekrar Önem'in yanında işe giriyor Önem birşeyler planlıyor Derin'e yakın olmanı istiyorum dedi heyecan baya ilerliyor yani.
Bana beğenmedi gibi geldi işi iptal edecek bence İtalyan.Dizi gene süper bir bölümle karşımızdaydı hem eğlendirdi hem üzdürdü,şeymaya üzüleceğim aklıma bile gelmezdi ,Öykü için büyük bir süpriz var sanırım o yabancı kadın öyküye iş teklifinde bulunucak sanırım ))
Öyküye is teklifi sunan sunanaDizi gene süper bir bölümle karşımızdaydı hem eğlendirdi hem üzdürdü,şeymaya üzüleceğim aklıma bile gelmezdi ,Öykü için büyük bir süpriz var sanırım o yabancı kadın öyküye iş teklifinde bulunucak sanırım ))
Hayır kesinlikle çok beğendi Türkiye'ye öykü'yü ikna etmek için gelicek büyük bir iş teklifi sunucakBana beğenmedi gibi geldi işi iptal edecek bence İtalyan.
Herkes onun gibi ballı olamazÖyküye is teklifi sunan sunana
Hayır kesinlikle çok beğendi Türkiye'ye öykü'yü ikna etmek için gelicek büyük bir iş teklifi sunucak
Herkes onun gibi ballı olamazkız güzel mi ne kelime peki beceriklimi ee yani birde bu sakarlığıda var sempatikmi heralde ayrıca olumsuz gibi birşey yapsada şansı yağver giden tiplerden ee nesi eksik herkes eder tabii 🙂🙂
O zaman Önem yine mors olacak desene.Hayır kesinlikle çok beğendi Türkiye'ye öykü'yü ikna etmek için gelicek büyük bir iş teklifi sunucak
Herkes onun gibi ballı olamazkız güzel mi ne kelime peki beceriklimi ee yani birde bu sakarlığıda var sempatikmi heralde ayrıca olumsuz gibi birşey yapsada şansı yağver giden tiplerden ee nesi eksik herkes eder tabii 🙂🙂
Olcak zaten oh olsun Öneme ismi Önem diye kendini önemli sanıyor ama aslinda önemsiz yaşlı çirkin biseyO zaman Önem yine mors olacak desene.
Şeyma da izlenimim şöyle;Şeyma nolcak ya KıyamamŞeyma forever
Dizi seyma olmasa 0.00001 alacak lo
Kesinlikle öyle olucak,yoksa kadın kalkıp ta nerelerden gelmez vede pc sinden öykü'nün fotolarına bakmazdı...Haftaya olacaklar belli Öykü önce paraya ihtiyacı olduğu için ve ailesi için kabul edicek büyük para teklif edeceği için kadın,daha sonra Ayazdan ayrılmamak için reddecek öyle yani bize değişik duygular yaşatacak gene...O zaman Önem yine mors olacak desene.
Şeyma hep böyle rolleri oynasin obgzkdede boyle fettan biseydi yanlış hatirlamiyosam superdi ordadaŞeyma da izlenimim şöyle;
Dizideki başrollerden daha etkin şeytansı bir kadın o olmazsa senaryo çürür kokar ,diziyi alıp götürende oo ama işte tek sorunu şeytan olması ee onada o yakışıyor ...
Kesinlikle öyle olucak,yoksa kadın kalkıp ta nerelerden gelmez vede pc sinden öykü'nün fotolarına bakmazdı...Haftaya olacaklar belli Öykü önce paraya ihtiyacı olduğu için ve ailesi için kabul edicek büyük para teklif edeceği için kadın,daha sonra Ayazdan ayrılmamak için reddecek öyle yani bize değişik duygular yaşatacak gene...
Şeyma zaten bugün ki performansından sonra bir sonra ki dizi projesinde gene kötü kadın olarak kalmayı garantiledi diyebilirim .Şeyma hep böyle rolleri oynasin obgzkdede boyle fettan biseydi yanlış hatirlamiyosam superdi ordada
Ben bisey farkettim seyma aglayinfa saçları turuncu oluyor gulumseyince kırmızı
Fragmanlardan hiçbirşey anlaşılmıyor ,dizinin kötü yanımı desek iyi yanımı desek anlamadım,izlemeyen anlayamıyor ,Ayrıca o kadın fragmanda da yok sır gibi saklanıyor haftanın hastag i [HASHTAG]#buyukteklif[/HASHTAG] 😉🙂
Allah yazdiysa bozsun Ceydayi kadinin 3 yildan beri dizileri tutmuyorŞeyma zaten bugün ki performansından sonra bir sonra ki dizi projesinde gene kötü kadın olarak kalmayı garantiledi diyebilirim .
Onuda nereden çıkardın ağlamakla saç renk mi değiştirrmiş,haa şunu söyleyeyim Şeyma bağırma rollerini felan süper yapıyor kız bu tür rollerde gider gelir tıpkı Ceyda Ateş gibi onada iyi roller yakışmıyor...
Fragmanlardan hiçbirşey anlaşılmıyor ,dizinin kötü yanımı desek iyi yanımı desek anlamadım,izlemeyen anlayamıyor ,Ayrıca o kadın fragmanda da yok sır gibi saklanıyor haftanın hastag i [HASHTAG]#buyukteklif[/HASHTAG] 😉🙂
Onun dizilerinin tutmama sebebi bambaşka yoksa Cyeda süper performansıyla göz dolduruyor ama hep yan rol,ne hikmetse kötü karakterler başrole oturamıyor ...Allah yazdiysa bozsun Ceydayi kadinin 3 yildan beri dizileri tutmuyor
Şeymanin sonraki diziside tutar inşallah
Ama dikkat et o ağladığı sahnelerde saclari çok açık ama Onemin yanina gittiği sahnede cok koyu
Onun dizilerinin tutmama sebebi bambaşka yoksa Cyeda süper performansıyla göz dolduruyor ama hep yan rol,ne hikmetse kötü karakterler başrole oturamıyor ...
Bakıcağım ona yarın dikkat etmedim hiç
O da olmazdı benceherkesin yakışacağı yer başka ,Bihter güler yüzlü ve sinsiydi şeyma tam bir şeytan ...Ah ah süper olurdu kötü basrol
Bak bak çok tuhaf oluyor
Seyma Bihteri nasil oynardi acaba
Haklisin loO da olmazdı benceherkesin yakışacağı yer başka ,Bihter güler yüzlü ve sinsiydi şeyma tam bir şeytan ...
Senaristlerin bileceği iş,zaman göstericek bütün bunları ))Haklisin lo
Bence bundan sonraki dizisinde serenayla beraber oynasinlar serenayin arkasindan entrikalae cevirsin
Yada söylede olabilir serenay hilal altinbilek ve seyma 3 u basrol olup entrika çevirirler çoşar o diziSenaristlerin bileceği iş,zaman göstericek bütün bunları ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?