NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Son 5 -6 bolum ergeni bıraktım çocuklara yönelikti. İnşallah düzelmiştir. Yine durup durup yarim saat hizlanmamistir.. Özet gecsene sana zahmet
Önce Ayaz Öykü sahneleri ağırlıklı ilerledi ama öyle ergenik sahneler yoktu.
Sonra Şeyma sahneleri vardı zaten diziyi heyecan yönünden Şeyma izlettiriyordu. Bir romantizim, birde gizem yönünde ilerledi o yüzden sıkmadı. Derin, İtalyan bi kadından iş aldı. Kıyafetler İtalya'dandı galiba Öykü beğenmedi kıyafetleri kısalttı ekleme yaptı falan İtalyan beğenmedi orda bişeyler olcak ama haftaya kaldı. Şeyma tacize uğruyordu son anda Mete kurtardı. Şeyma Öykü'den özür diledi ama Öykü affetmedi o sahne güzeldi. Birde fragman çıktı Şeyma tekrar Önem'in yanında işe giriyor Önem birşeyler planlıyor Derin'e yakın olmanı istiyorum dedi heyecan baya ilerliyor yani.

Dizi gene süper bir bölümle karşımızdaydı hem eğlendirdi hem üzdürdü,şeymaya üzüleceğim aklıma bile gelmezdi ,Öykü için büyük bir süpriz var sanırım o yabancı kadın öyküye iş teklifinde bulunucak sanırım ))

Sagol ozet icin .Şeyma topa girmemiş hala mete Şeyma aşkı reyting kaybetiriyor mete dizide olmasa dizi daha iyi olurdu.)) vallahi herkes kendi halinde pek bir şey olmamış izleyince yorum aktarım ama bu reyting pek artırmaz gibi

Bana beğenmedi gibi geldi işi iptal edecek bence İtalyan.

Öyküye is teklifi sunan sunana

Bana beğenmedi gibi geldi işi iptal edecek bence İtalyan.
Hayır kesinlikle çok beğendi Türkiye'ye öykü'yü ikna etmek için gelicek büyük bir iş teklifi sunucak

Öyküye is teklifi sunan sunana
Herkes onun gibi ballı olamaz
kız güzel mi ne kelime peki beceriklimi ee yani birde bu sakarlığıda var sempatikmi heralde ayrıca olumsuz gibi birşey yapsada şansı yağver giden tiplerden ee nesi eksik herkes eder tabii 🙂🙂

Şeyma nolcak ya Kıyamam
Şeyma forever

Dizi seyma olmasa 0.00001 alacak lo

O zaman Önem yine mors olacak desene.

Şeyma nolcak ya Kıyamam
Şeyma forever

Dizi seyma olmasa 0.00001 alacak lo
Şeyma da izlenimim şöyle;
Dizideki başrollerden daha etkin şeytansı bir kadın o olmazsa senaryo çürür kokar ,diziyi alıp götürende oo ama işte tek sorunu şeytan olması ee onada o yakışıyor ...

O zaman Önem yine mors olacak desene.
Kesinlikle öyle olucak,yoksa kadın kalkıp ta nerelerden gelmez vede pc sinden öykü'nün fotolarına bakmazdı...Haftaya olacaklar belli Öykü önce paraya ihtiyacı olduğu için ve ailesi için kabul edicek büyük para teklif edeceği için kadın,daha sonra Ayazdan ayrılmamak için reddecek öyle yani bize değişik duygular yaşatacak gene...

Şeyma hep böyle rolleri oynasin obgzkdede boyle fettan biseydi yanlış hatirlamiyosam superdi ordada

Ben bisey farkettim seyma aglayinfa saçları turuncu oluyor gulumseyince kırmızı

Şeyma hep böyle rolleri oynasin obgzkdede boyle fettan biseydi yanlış hatirlamiyosam superdi ordada

Ben bisey farkettim seyma aglayinfa saçları turuncu oluyor gulumseyince kırmızı
Şeyma zaten bugün ki performansından sonra bir sonra ki dizi projesinde gene kötü kadın olarak kalmayı garantiledi diyebilirim .

Onuda nereden çıkardın ağlamakla saç renk mi değiştirrmiş,haa şunu söyleyeyim Şeyma bağırma rollerini felan süper yapıyor kız bu tür rollerde gider gelir tıpkı Ceyda Ateş gibi onada iyi roller yakışmıyor...

Fragmanlardan hiçbirşey anlaşılmıyor ,dizinin kötü yanımı desek iyi yanımı desek anlamadım,izlemeyen anlayamıyor ,Ayrıca o kadın fragmanda da yok sır gibi saklanıyor haftanın hastag i [HASHTAG]#buyukteklif[/HASHTAG] 😉🙂

Allah yazdiysa bozsun Ceydayi kadinin 3 yildan beri dizileri tutmuyor

Şeymanin sonraki diziside tutar inşallah

Ama dikkat et o ağladığı sahnelerde saclari çok açık ama Onemin yanina gittiği sahnede cok koyu

Allah yazdiysa bozsun Ceydayi kadinin 3 yildan beri dizileri tutmuyor

Şeymanin sonraki diziside tutar inşallah

Ama dikkat et o ağladığı sahnelerde saclari çok açık ama Onemin yanina gittiği sahnede cok koyu
Onun dizilerinin tutmama sebebi bambaşka yoksa Cyeda süper performansıyla göz dolduruyor ama hep yan rol,ne hikmetse kötü karakterler başrole oturamıyor ...

Bakıcağım ona yarın dikkat etmedim hiç

Onun dizilerinin tutmama sebebi bambaşka yoksa Cyeda süper performansıyla göz dolduruyor ama hep yan rol,ne hikmetse kötü karakterler başrole oturamıyor ...

Bakıcağım ona yarın dikkat etmedim hiç

Ah ah süper olurdu kötü basrol

Bak bak çok tuhaf oluyor

Seyma Bihteri nasil oynardi acaba

O da olmazdı benceherkesin yakışacağı yer başka ,Bihter güler yüzlü ve sinsiydi şeyma tam bir şeytan ...
Haklisin lo

Bence bundan sonraki dizisinde serenayla beraber oynasinlar serenayin arkasindan entrikalae cevirsin