NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Evet o sesde bende bi afalladım.
İlla diziyi eleştircen rahat etmezsin yoksa.
Aniden değişmedi o kadar kötülük yaptı biryerden sonra pişmanlık duyacaktı zaten, nonoşunda hikayesinden sonra ve lise döneminde Öykü'nün onun için yaptıklarını hatırlamasından sonra değişti.
Ufak tefek sahnelere takılma Revan ya.

Bak mesela kendisi bile fakirken o yüzüğü vermesi mantıksız bence. Bari yardım falan etmeye çalışsaydı. Onu bırak diretk kadının eline bıraktı yüzüğü. İnsan önce bozdurur belki arta kalacak?

Ayrıca Öykü terbiyeli bir kız profili çiziyor. Ama sevgilisiyle aynı yatakta uyudu. Yani yakıştırmadım. Bizimle değil.

Kız alt üst olmuş o anda parayımı düşüncek.

Terbiyede biryere kadar arada ufak kaçamaklar yapsınlar.

Kız alt üst olmuş o anda parayımı düşüncek.

Terbiyede biryere kadar arada ufak kaçamaklar yapsınlar.
Nolursa olsun düşünmeli bence. İnsan olan düşünür çünkü.
Üstelik bu kadar maddiyatçı bir kızın bir anda değişmesi mantıklı değil.

Terbiye de bir yere kadar mı?

Bu bölüm gene fena bitti,önem gerçekten akıllanmadı gitti da halen ne yapmaya çalışıyor,Öykü çok iyi yaptı yalnız son öyle bir son bulmamalıydı .

Nolursa olsun düşünmeli bence. İnsan olan düşünür çünkü.
Üstelik bu kadar maddiyatçı bir kızın bir anda değişmesi mantıklı değil.

Terbiye de bir yere kadar mı?
Gerçek hayatla diziyi bir tutuyorsun heralde sen.
Gerçek hayatta kimse biranda değişemez yani ben olsam bozdururdum o şekilde verirdim.
Ama dizi yani takılmamak lazım bu kadar.

Kötü birşey yapmadılar sonuçta Öykü Ayaz'a sarılarak uyudular tam tersi olsaydı asıl yakışmazdı bunda problem yok.

İşte gerçek hayattaki gibi yapsalar daha iyi olurdu.

Sonuçta sarılıp uyumak için de erken.

Güllerin Savaşı resmen diziyi devirdi.

İnanmıyorsan inanma yalan borcum mu var sana ? Herkes benim aşk meşk dram sevmediğimi bilir en son seyrettiğim dizi Huzur Sokağıydı Karadatı da fazla aşka bağladı bıraktım benim seyrettiğim diziler belli Aksiyon-Komedi. Vadi-Reaksiyon-Kaçak-Seksenler-Beyaz Karanfil bu dizilerden başka diziler kesmiyor beni içim sıkılıyor her hafta da yazarım Cumartesi tv de ne var konularına dvd den Vadi-Kaçak-Reaksiyon-Seksenler i tekrar izlicem diye

@Billy Kane

Küçük Aga Kurt Seyiti de indiriyorum mesela seyretmiyorum

Tmm inandık