Kiralık Aşk - Dizi Yorumları

Bugün Sevimli Tehlikeli'yi izleyecektim ama Paramparça'nın yeni sezonunun ilk bölümünü izlemediğim için yetişemedim ve forum da çökünce Kiralık Aşk'a takılı kaldım.

Neriman ve Koriş yine formdaydılar.
Bölümü doldurmak için biraz gereksiz sahneler koyuyorlar yer yer sıkıldım ama hak vermek lazım dizi süreleri çok uzun.

Ömer ve Defne aşk sarhoşu oldular resmen. Mutluluklarının bozulacağı belliydi ki bozuldu.

Sude çok yakında geliyor kimin canlandıracağını çok merak ediyorum açıkçası sevdiğim bir oyuncu olursa diziyi devamlı takip ederim belki.

Sinan, Ömer ve Defne'nin sevgili olduklarını öğrendi. Önemli olaylar oldu bu bölümde reytinglerde artış olacak mı bakalım

Neriman ve Koray diziyi muhteşem hale getiriyor..bu arada bugünkü bölümde çok çok iyi bölümdü bu dizideki bütün oyuncular iyi dizinin hakkını veriyorlar dizi cuma günlerinin vazgeçilmezi,harika bir dizi

ay neriman terkedildi ay pis @Çiğdem- defne ile ömer mutlu olunca hemen büyü yaptı ay saçını başını yolarım senin

ben son kısımlarını izleyemedim yaaa en son yasemini ömerin şöförü aldı evden oradan sonrayı izleyemedim
ay necoş nöroyu boşuyor nöro sudeyi aradı kızım dön dediömerle defne ayrıldı ömer sinana gitti dertleşmeye itiraf etti defneyle birlikte olduklarını

12-13 ve 14. bölümleri izleyemedim, şu eksikleri kapatayım.
Bu akşamdan izlemeye başlayacağım.

bu dizi baya sardı ya oldukça iyi..yerli dizilerden kiralık aşk ve adı mutluluk dizileri bence çok güzel

12. BÖLÜM YORUMU

Sonunda izleyebildim bölümü.
Yasemin ne güzel işten kovulmuştu, işe geri döndü sarı çiyan.
Koriş ne güzel parti verecekti.
Defne ve Ömer sahneleri çoğaltılmıştı sanki, aşkları bir başka.
Sonu da bir anda bitti, Defne; Ömer dedi dizi orada bitti.
Geziye geldiler, burası komik olur herhalde.

Bölümü dün akşam izlemiştim, şimdi 13. bölümün ortasındayım.

13. BÖLÜM YORUMU

Ayy Defne ve Ömer sonunda öpüştü.
Hemde uzun uzun, yapıştılar vallahi.
Koriş ve Neriman sahneleri güldürdü, o arabaya aldıkları adam ve arabanın bozulması gibi olaylar çok güldürdü.
Sinan yine söylemedi Defne'ye.

14. Bölüm 3. kısımdayım, biraz sonra o bölümü de izler ve cumaya yetişirim.

VEE 14. BÖLÜM YORUMU

Bu bölüm bombaydı işte.
Defne ve Ömer sahneleri çok iyiydi ama sıkıyor beni ister istemez.
Son yarım saat özellikle iyiydi. Necmi'nin yüzüğü atış sahnesi ve Neriman'ın şok oluş sahnesi, sonra Sude'yi araması, Defne'nin de Ömer'i bırakması diziye damga vurdu. Tabi diziye damga vuran sahne Sinan'ın Ömer ve Defne ilişkisini öğrenmesi oldu. Garibim büyük bir şok yaşadı.
Ömer, Defne'nin yanına gitti, ne olacak bakalım.

Fragmanlar da süper.

Ömer iki fragmanda da vücut açıyor, yerim.
Melisa yani Sude de geliyor diziye.
Ömer ise gerçek sahneyi öğreniyor gibi duruyor ama bence orada başka bir şey var, çok erken öğrenmesi için?​