Dizi çok beğenilmiş sanırım, izlemek için can atıyorum.
Niye izlemiyonDizi on numara gidiyor çok beğendim yazın dizisi bence
Beğendim dedim ya.Ben çok beğendim diziyi hep enerjikti.🙄🙄Puan 10 üzerinden 10 fragmanda çok enerjik ve güzel di
Ben çok beğendim bayağı eğlenceli olmuş dizi. Haftaya da izlerim ondan sonra TV'den izleme şansım yok ama internetten takip ederim kesinlikle.BegendinmiBaşrollerin uyumu şahane.
Reklamdan sonra biter zaten.
Niye beğenmedin, şaşırdım? 😱Ben sevemedim diziyi, pek sarmadı beni.
Yazın iş yapar ama sonrası bence zor çünkü uzayacak pek bir konusu yok açıkçası. Konu da zaten hoşuma gitmedi.
Elçin Sangu iyi oynuyor ama Barış Arduç da beklediğimden iyi. Nergis Kumbasar'ı herkes çok beğenmiş ama ben abartılı buldum.
Bu tarz dizileri sevdiğim doğrudur ama ne bileyim dizide beni çekecek bir şey bulamadım. Belki de oruçlu oruçlu izlediğim için sevemedim bilmiyorum. ssNiye beğenmedin, şaşırdım? 😱
Sen seversin böyle işleri diye düşünüyordum.
Barış Arduç'ta mı çekemedi seni. 😱 O vücut, o tarz.Bu tarz dizileri sevdiğim doğrudur ama ne bileyim dizide beni çekecek bir şey bulamadım. Belki de oruçlu oruçlu izlediğim için sevemedim bilmiyorum. ss
Barış Arduç senin ilgi alanına giriyor canısı ben parlaklarla ilgilenmiyorum.Barış Arduç'ta mı çekemedi seni. 😱 O vücut, o tarz.
İkinci bölümü de izle, öyle karar ver.
La bana ne bundan tövbe.
Çok taş.La bana ne bundan tövbe.
Tekrarını hala izliyorum bakalım ısınabilecek miyim. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?