-potterhead-
Favori Üye
Neriman ve Koriş sahneleri yoktu, onlar güldürüyordu.Ben beğendim bu bölümü ne zamandır izlemiyordum, bayağı güldürdü ve eğlenceli geçti sahneler
Elçin'in sahnelerine güldüm ben ya komikti güzeldi bence, abisinin imaj değişikliği mevzusu da hoştuNeriman ve Koriş sahneleri yoktu, onlar güldürüyordu.
Neriman ile Mine'nin dansı güldürdü bi
İlk başlarda İsmail ve Yasemin sahnesi de iyiydi, bunlar iyi ikili olur.Elçin'in sahnelerine güldüm ben ya komikti güzeldi bence, abisinin imaj değişikliği mevzusu da hoştu
Aynen ama Yasemin'i keşke başka bir oyuncu oynasaydı sevemiyorum o kadınıİlk başlarda İsmail ve Yasemin sahnesi de iyiydi, bunlar iyi ikili olur.
Bu arada fragmanı Star Tv önceden verdi, gördün demi?Aynen ama Yasemin'i keşke başka bir oyuncu oynasaydı sevemiyorum o kadını
Bende beğendim yavaş yavaş başlıyor aşklarıBu arada fragmanı Star Tv önceden verdi, gördün demi?Dizi başlamadan reklam verince orada haftaya ki bölümün fragmanını verdi.
Fragman güzel ama.
Ben beğendim bu bölümü ne zamandır izlemiyordum, bayağı güldürdü ve eğlenceli geçti sahneler
Neriman ve Koriş sahneleri yoktu, onlar güldürüyordu.
Neriman ile Mine'nin dansı güldürdü bi
Kötü bölümlerde yükseliyoruz yarın 10a çıkabiliriz.
fragman 1 günde 1 milyonu aşmış @Çiğdem- çatlaBen beğendim bu bölümüde yaz dizileri arasında sıkılmadığım tek dizi şu anda mesela Güneşin kızları çok sıkıcıydı dün
Kıskananlar çatlayıpta patlasın.
Aşk başlıyor, Ömer kapıları kitliyor, pencereleri kapatıyor, insanlar merakta.
Bende beğendim yavaş yavaş başlıyor aşklarıHavamda olursam izlerim
Ben beğendim bu bölümüde yaz dizileri arasında sıkılmadığım tek dizi şu anda mesela Güneşin kızları çok sıkıcıydı dün
Kıskananlar çatlayıpta patlasın.
Yeni fragman yayınlandı az önce, çok güzel olmuş o da.
ayy bu arada fragmanda gördüm aklıma geldi unutmuştum demeyi defnenin abisi hiç hoşş falan olmadı yanı bildiğin asalak olmuş gül gül öldüm
Her şeyin o kadar çabuk ortaya çıkacağını sanmıyorum.
Eğer çıkarsa senaryo ne kalacak?Her şeyin o kadar çabuk ortaya çıkacağını sanmıyorum.
ben şok ben iptal 😱
eğer bu oğruysa cnm kış sezonunda bu dizi iş yapmaz ömer defneyi öğrenmemeli en azından 1.sezon finaline kadar öğrenmemeli çünkü öğrendiği an senaryo bitiyor hele bu bölümde öğrenirse bu dizi kış sezonunda 1.sezonu çıkaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?