benim anlamadığım şey ömeri defne kandırıyor ömer defneye tepki gösterdi haklı olarak şimdi ömer defneden özür diliyor bir tuhaflık var bu işte
İtalyaya direkt gitti ya ondan özür diliyor iştebenim anlamadığım şey ömeri defne kandırıyor ömer defneye tepki gösterdi haklı olarak şimdi ömer defneden özür diliyor bir tuhaflık var bu işte
tamamda burda haklı ömer tekmeyi atacak tabi ayol defne özür dileyecek şimdi defne nasıl haklı oluyor bu tarafı saçma buldum benİtalyaya direkt gitti ya ondan özür diliyor işte
Orda haklısın suçlu aslında defne oluyor ama burda defne onunla konuşmuyor hakikaten burada yanlış olmuş defne haklı olduğu yerlerde dahi böyle yapmazdı ama burda haksızken o haklıymış şekilde konuşuyor Ömer içintamamda burda haklı ömer tekmeyi atacak tabi ayol defne özür dileyecek şimdi defne nasıl haklı oluyor bu tarafı saçma buldum ben
sen ne anlarsın aşktan pis.ssbenim anlamadığım şey ömeri defne kandırıyor ömer defneye tepki gösterdi haklı olarak şimdi ömer defneden özür diliyor bir tuhaflık var bu işte