Kiralık Aşk 24. Bölüm Yorumları

Defne, eşek yüküyle acı çekiyorum. :)

nerooo ve korişin diyet hocasını kaçırmaları süperdi şu ikisine sahne yazmaya devam etsinler işte böyle görmek güzeldi uzun bir aradan sonra bu ikiliyi :F

aaa ne bileyim 23:00 reklam girince bitiyordu normalde diziler digitürk playdan izliyordum kapatmıştım foruma girmiştim devam ediyormuş :F:F:F
Bu dizinin hiç 23:00'te bittiğine şahit olmadım. En azından ordan bir tahmin yürütebilirdin. :) Neyse, çok soğuk yine buralar siz neyle ısınıyorsunuz? Kalorifer var mı, muhtar taktırmıştır. Bekle ki doğalgaz gelsin Allah Tayyip'in evine ateşler salsın. Paso laf icraata gelince yok. :)

Bu dizinin hiç 23:00'te bittiğine şahit olmadım. En azından ordan bir tahmin yürütebilirdin. :) Neyse, çok soğuk yine buralar siz neyse ısınıyorsunuz? Kalorifer var mı, muhtar taktırmıştır. Kekle ki doğalgaz gelsin Allah Tayyip'in evine ateşler salsın. Paso laf icraata gelince yok. :)
bazı diziler öyle bitince aklım karışmış işte genelde vadi bunu çok yapıyorya 23:00 gibi bitiyor aklım karışmış işte :F:F:F

kalolifer var binada tabikide her dairee oturanlar 3 er ton kömür alıyor daha doğrusu parasını veriyoruz biz binanın sahibi kömürleri alıp yakma işlemlerini falan ayarlıyor biz ekim ayından beridir yakıyoruz buralar ekimden beridir soğuk :F:F:F ama yıllık 2 milyar alıyorlar kömür parası orası kötü işte :F:F:F