Bilmiyorsan neden yorum yaptın peki?Uzun süredir izleyemedim bilmiyorum.
Sana ne yumurta kafalı saa mı sorcamBilmiyorsan neden yorum yaptın peki?
Senin yaptığın biraz da olsa post kasmaya girdi ama.Sana ne yumurta kafalı saa mı sorcam
Saçma saçma konuşma etiketlemiş konu sahibi.Senin yaptığın biraz da olsa post kasmaya girdi ama.
Sana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.Saçma saçma konuşma etiketlemiş konu sahibi.
değerlendirme anketlerinde pompy gibi çaylak üye olduğunda hatırlatırız bunlarıSana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.
Tehdit miydi bu şimdi?değerlendirme anketlerinde pompy gibi çaylak üye olduğunda hatırlatırız bunları
nasıl anlarsan biz ki saray basan safiye sultanın askerleriyizTehdit miydi bu şimdi?
Hemen en alakasız yerlerde konuyu Kösem ve Safiş'e bağlamaz mısın, bu huyuna gıcık oluyorumnasıl anlarsan biz ki saray basan safiye sultanın askerleriyiz
biz safiye sultanımıza sadakatle bağlıyız başka nereye bağlayabiliriz konuyu .ssHemen de en alakasız yerlerde Kösem ve Safiş'e bağlamaz mısın konuyu?
niye geçireyim saçmalamaya başlarsa bitebilir no problem zaten romantik komedi dizisi 40.bölümden sonra über saçmalamamak için iyi senaryo gerekiyorDizi yayından kalkarsa @xemrexxx kalp krizi geçirebilir mazallah.
Ben sen değilimSana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?