Bilmiyorsan neden yorum yaptın peki?Uzun süredir izleyemedim bilmiyorum.![]()
Sana ne yumurta kafalı saa mı sorcamBilmiyorsan neden yorum yaptın peki?![]()
Senin yaptığın biraz da olsa post kasmaya girdi ama.Sana ne yumurta kafalı saa mı sorcam![]()
Saçma saçma konuşma etiketlemiş konu sahibi.Senin yaptığın biraz da olsa post kasmaya girdi ama.![]()
Sana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.Saçma saçma konuşma etiketlemiş konu sahibi.![]()
değerlendirme anketlerinde pompy gibi çaylak üye olduğunda hatırlatırız bunlarıSana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.![]()
Tehdit miydi bu şimdi?değerlendirme anketlerinde pompy gibi çaylak üye olduğunda hatırlatırız bunları![]()
nasıl anlarsan biz ki saray basan safiye sultanın askerleriyizTehdit miydi bu şimdi?![]()
Hemen en alakasız yerlerde konuyu Kösem ve Safiş'e bağlamaz mısın, bu huyuna gıcık oluyorumnasıl anlarsan biz ki saray basan safiye sultanın askerleriyiz![]()
biz safiye sultanımıza sadakatle bağlıyız başka nereye bağlayabiliriz konuyu .ssHemen de en alakasız yerlerde Kösem ve Safiş'e bağlamaz mısın konuyu?![]()
niye geçireyim saçmalamaya başlarsa bitebilir no problem zaten romantik komedi dizisi 40.bölümden sonra über saçmalamamak için iyi senaryo gerekiyorDizi yayından kalkarsa @xemrexxx kalp krizi geçirebilir mazallah.![]()
Ben sen değilimSana gelen her etikete cevap mı veriyorsun? Mesela @xemrexxx beni günde 10-15 mesaja etiketliyor, ama taş çatlasa 1-2 tanesine bakıyorum.![]()