'Kiralık Aşk' 2. Sezonu Kaldırabilir Mi Sence?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,678
Puanı
1,060

'Kiralık Aşk' 2. Sezonu Kaldırabilir Mi Sence?

Bence kaldıramaz.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum!

Kiraz Mevsimi gibi olur bence 2. Sezonunda.
Belki ondan biraz daha iyi gider

Yönetmen değişikliğinden sonra bozulsa da severek izlediğim 2-3 diziden biri. Bence 2. sezonda da devam eder.

2.sezonun tamamını çıkarabileceğini düşünmüyorum. Romantik komedilerin gazı max 1 sezon sürüyor.

Bence herşey senaristlere bakıyor. Ama ben en kötü Medcezir gibi 2. sezonun sonuna kadar rahat gider diyorum. Medcezir ilk sezonunda düşüşe geçmişti çünkü. Üstelik Karagül bu sezon biterse şansı daha da artar önümüzdeki sezon.

Turk tv izleyicisi boyle dram,komedi arafindaki dizilere sakiz muamelesi yapiyor, diyeceksin nasil?
Once şeker tadi var, hoştur, çigniyo
Sonra tadi kaçiyo
Sonra civitiyo,
En sonunda tukuruyo, başkasinin ayagina yapişiyo.
Note: uslub hoş olmadi, kabul!!!

dizini asıl fanı @xemrexxx dışında herkesi etiketlemişsin

birde yukarda bence devam etmez demişsinki @xemrexxx nin bam teline basmışsın
koşarak gelip korişi canla başla savunacaktır
)
fkuscularla fordcularla konuşmam ben
neyse dizi romantik komedi romantik yönü hala iyi ama komedi yönüne birkaç karakter eklenmeli misal şu mine daha fazla kullanılsın 1-2 karakter daha gelsin
en kötü 5 reytingle devam eder zaten yurtdışına satarkene behlül-bihterden sonra 2.görsel çift olarak satılici @Forumdash duymasın bu algıyı

Efsanatül Burhan Altıntop ne demiş?

"AYYYYYY BAYILAZAAAAMMMMMMM"

mineyi çok fazla kullanırlarsa adı çıkar kızın
bir kişi kullansa yeterli

Reytingler iyi olsa da bu tür hikayelerin bir sezonda kalması taraftarıyım. Sonradan düşüp 2-3 reyting ile final yapmak yerinde zirvede bırakmak güzel ve diğer diziler adına da örnek teşkil edici bir davranış olabilir. Yine de yapımcılar tadında bırakmayıp devam edeceklerdir, ama bunu da bir göz önüne alsınlar derim.

Uzun zamandır Koriş videosu izlemiyordum, görünce iyi geldi.