- Reaksiyon puanı
- 14,678
- Puanı
- 1,060
![elcin-baris1_640.jpg](http://img7.mynet.com/mgz2/elcin-baris1_640.jpg)
'Kiralık Aşk' 2. Sezonu Kaldırabilir Mi Sence?
Bence kaldıramaz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum!
diziyi izlemiyorum arada denk gelirse bakıyorum ama bence kaldıramaz
gel gelelim bizim Ülkemizde kiraz mevsimi bile 2.sezonu oynuyorsa @sokak sanati 'nın dediği gibi kiralık aşkada uydururlar birşey gider![]()
Konumu taşır mısın yanlış yere açmışım da sanırım?2.sezonun tamamını çıkarabileceğini düşünmüyorum. Romantik komedilerin gazı max 1 sezon sürüyor.
Tamamdır taşıdım.Konumu taşır mısın yanlış yere açmışım da sanırım?![]()
![]()
O zaten görür hemen ahahahhaha![]()
![]()
![]()
bam teli mibirde yukarda bence devam etmez demişsinki @xemrexxx nin bam teline basmışsınkoşarak gelip korişi canla başla savunacaktır
)
dizini asıl fanı @xemrexxx dışında herkesi etiketlemişsin![]()
fkuscularla fordcularla konuşmam benbirde yukarda bence devam etmez demişsinki @xemrexxx nin bam teline basmışsınkoşarak gelip korişi canla başla savunacaktır
)
Efsanatül Burhan Altıntop ne demiş?fkuscularla fordcularla konuşmam benneyse dizi romantik komedi romantik yönü hala iyi ama komedi yönüne birkaç karakter eklenmeli misal şu mine daha fazla kullanılsın 1-2 karakter daha gelsin
en kötü 5 reytingle devam eder zaten yurtdışına satarkene behlül-bihterden sonra 2.görsel çift olarak satılici @Forumdash duymasın bu algıyı
fkuscularla fordcularla konuşmam benneyse dizi romantik komedi romantik yönü hala iyi ama komedi yönüne birkaç karakter eklenmeli misal şu mine daha fazla kullanılsın 1-2 karakter daha gelsin
en kötü 5 reytingle devam eder zaten yurtdışına satarkene behlül-bihterden sonra 2.görsel çift olarak satılici @Forumdash duymasın bu algıyı
Uzun zamandır Koriş videosu izlemiyordum, görünce iyi geldi.fkuscularla fordcularla konuşmam benneyse dizi romantik komedi romantik yönü hala iyi ama komedi yönüne birkaç karakter eklenmeli misal şu mine daha fazla kullanılsın 1-2 karakter daha gelsin
noldu melun seninaydirikyapımın çiftlerini katlicek gibi yurtdışında kuru kızla ömüşEfsanatül Burhan Altıntop ne demiş?
"AYYYYYY BAYILAZAAAAMMMMMMM"
bir şey olmazmineyi çok fazla kullanırlarsa adı çıkar kızınbir kişi kullansa yeterli
![]()