Alışana kadar dizi başladığı gibi bitmese bari.
İnşAllah bitmez ya
Alışana kadar dizi başladığı gibi bitmese bari.
Dizilerin reytingleri düşük olunca korkuyorum.İnşAllah bitmez ya
Dizilerin reytingleri düşük olunca korkuyorum.
Doğru aslında abla. Beren iki ağlar, reyting gelir.Korkma beren varken bişi olmaz
Doğru aslında abla. Beren iki ağlar, reyting gelir.
Bakalım, devam ettirecek mi o oyunculuğunu. Büyüdükçe garipleşiyor çocuk oyuncular. Mesela Emir Berke. Beren'de öyle olursa bilemem.Sadece ağlamak değil onun o süper oyunculuğu
Gününe bağlı eğer salı cuma olursa izlemem
Başka gün olacak gibi durmuyor. Ama ben Cuma olur diye düşünüyorum nedense.Gününe bağlı eğer salı cuma olursa izlemem
Tanıtım da savaşçı yoktu belki pazara koyarlar pazar günü için alternatif olurBaşka gün olacak gibi durmuyor. Ama ben Cuma olur diye düşünüyorum nedense.
Savaşçı'nın tanıtımda olmamasının nedeni başkaymış. Yapım ile ilgili bir sorun varmış sanırım, ama bu sezon sonuna kadar devam eder. Kanalı baya bir idare etti.Tanıtım da savaşçı yoktu belki pazara koyarlar pazar günü için alternatif olur
Aynen bence de sezon sonuna kadar idare ederSavaşçı'nın tanıtımda olmamasının nedeni başkaymış. Yapım ile ilgili bir sorun varmış sanırım, ama bu sezon sonuna kadar devam eder. Kanalı baya bir idare etti.
Total grubunda en az 7 alırız.Bayıldımm Beren beni tanıtımda ağlattın be kuzum yaa
Total grubunda en az 7 alırız.
Bence şuan 2 reyting alan dizilere göre söylüyorum kanalın salı,pazar günü olabilir bence ama %70 salı gibi duruyor2. Tanıtım
Bu çocukta hep acılı dizilerde oynatıyorlar yeter be2. Tanıtım
Yayın tarihini söyleyin artık öf yeter söyleyin daa uşşağumYENİ TANITIM!