Her kelimenden kıskançlık akıyorHangi kelimeden çıkarıma vardın bu sacmaliğa![]()
Her kelimenden kıskançlık akıyorHangi kelimeden çıkarıma vardın bu sacmaliğa![]()
Her kelimen bir sacmalıkHer kelimenden kıskançlık akıyor![]()
Ne o kıskandın mı![]()
Bence güzel taktik vlla serhatı aldattığın kişiyi elinden almasıHangi kelimeden çıkarıma vardın bu sacmaliğa![]()
1 taşla 2 kuşBence güzel taktik vlla serhatı aldattığın kişiyi elinden alması![]()
![]()
![]()
Yani biriyle devam etsen halınden memnun kalmaya devam edicektin tek kalda pişman ol1 taşla 2 kuş![]()
Pişman olacak baska sey mi yokYani biriyle devam etsen halınden memnun kalmaya devam edicektin tek kalda pişman ol![]()
![]()
![]()
Onlara gelene kadar sıra diyorsunPişman olacak baska sey mi yok![]()
Yani önce elimden kacan degecek şeylere pişman olayımOnlara gelene kadar sıra diyorsun![]()
O beni aldatabilecek vizyona sahip biri değil tatlımBence güzel taktik vlla serhatı aldattığın kişiyi elinden alması![]()
![]()
![]()
O beni aldatabilecek vizyona sahip biri değil tatlım![]()
Vlla bilmiyorum izledi şeyler bile o temalıYani önce elimden kacan degecek şeylere pişman olayım![]()
Ben taktım ona boynuzuVlla bilmiyorum izledi şeyler bile o temalı![]()
![]()
Hani 27ydi beeHayır final 27'de olcakmış değişti o![]()
ATV karıştırmıştır haftaya finalHani 27ydi bee27 fragmanı normal bölüm olarak yayınlandı ocaktan sonraya kaldık
![]()
![]()
Manyak geldi4:40 @Forumdash @MasacRE @xemrexxx @Aserat @Harunnn60
Hayır 27 değil 28 yada baskaATV karıştırmıştır haftaya final![]()
Atv sitesi karıstırmıs dedin gibi
Ay yeter defol git şurdan Pazar akşamı final yazısını görünce kalpten geber inş.Atv sitesi karıstırmıs dedin gibi![]()
![]()
Hem konudada 28 yazıyor
![]()
Konuya 27 yazdır öyle gel karşımaAy yeter defol git şurdan Pazar akşamı final yazısını görünce kalpten geber inş.![]()
Hoştt bananeKonuya 27 yazdır öyle gel karşıma![]()
![]()
![]()