Kimin Konserlerine gittiniz?

tolgab

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
6,884
Puanı
560
Evet arkadaşlar merak ediyorum konsere gitmeyi seviyor musunuz ve kimin konserine hangi yıl da gittiniz?

Ben başlayayım o zaman:

2012: Ferhat Göçer
2014: Sıla
2014: Demet Akalın
2016: Mustafa Ceceli

konserlerine gittim.

Yani açıkçası yıl olarak hatırlamıyorum hepsini tek tek ama sayayım üniversite öğrencisi olmanın avantajlarıyla çok konser görmüş oldum. :D

Sıla - Murat Boz - Hadise - Bengü - Betül Demir - Seksendört - Yüksek Sadakat - Nev - Atiye - Resul Dindar - Mustafa Ceceli - Göksel ve belki bir iki hatırlamadığım daha isim olabilir :D

Hepsini hatırlamıyorum hatırladıklarım aşağıda

Hadise Pinhani Murat Boz

Konserlerle pek işim olmaz, çok kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorum. :D Yıllardır hiçbir konsere gitmedim. Üniversite konserlerini, eve 3-5 dakikalık yerdeki halk konserlerini es geçtim. :D

Yalnız küçükken gitmişliğim var halk konserlerine. :D En son lisedeyken Yusuf Güney konserine gitmiştim. Onun dışında Haluk Levent, Lara, Sinan Özen, Hülya Polat aklıma gelenler. Daha da vardır birkaç kişi ama aklıma gelmedi şu an. :D

gittiğim konserler hep çocukkenmiş bu konuya bakınca anladım :F

1997 mustafa sandal
1997 biz (anlamayan @denizz19 gibi totoşlar için biz=hülya avşar:A)
1998 tarkan
1998 ebru gündeş

@Çiğdem- çatla :A

Ben çok küçükken Sezen Aksu konserine gitmiştim ilk gittiğim konser oydu onun dışında Fanta Festivali kapsamında Emre Aydın, Sertab Erener, Pinhani, Ceza, Kenan Doğulu ve Tarkan'a gitmiştim :D

Yakın zamanda da Mehmet Erdem ve Duman konserine gittim :D

gittiğim konserler hep çocukkenmiş bu konuya bakınca anladım :F

1997 mustafa sandal
1997 biz (anlamayan @denizz19 gibi totoşlar için biz=hülya avşar:A)
1998 tarkan
1998 ebru gündeş

@Çiğdem- çatla :A
aaaa çok şanslısın vlla ayoll musti ve tarkanın araba ve şımarık en popüler olduğu dönemlerde konserlerni yaşamışsınız :A :A :A

aa ben musti konserine hiç gidemedim vlla büyük eksiklik :( ama 97 senesi ben bile 6 yaşındaydım sen 4 falandırsın galiba orayıda birbirine katmışsındır kesin :A

aaaa çok şanslısın vlla ayoll musti ve tarkanın araba ve şımarık en popüler olduğu dönemlerde konserlerni yaşamışsınız :A :A :A

aa ben musti kosnerine hiç gidemedim vlla büyük eksiklik :( ama 97 senesi ben bile 6 yaşındaydım sen 4 falandırsın galiba orayıda birbirine katmışsındır kesin :A
ay hoşt kendini neküçültüp duruyon sen 89 doğumlusun :F