fenerbahçenin ilk yarı biterken attığı gol şampiyon olacak takım öyle hata yapmamalı
Trabzon sembolünü hesaplayamadı hakemde o top fırtınadan kaynaklı zacha geldi o topa vurdu fırtınanın etkisiyle top direğe çarpıp ağlara girdi hakeminde fırtınayı hesaplaması lazım ama bizde hakemler böyle ders yok irlandada var @The_Erinch@bazinga Bu hafta harikalar yaratmışın
Bugün de 3'te 3 yaparsam tarihi bir başarı yakalıyorum.@bazinga Bu hafta harikalar yaratmışın
bende dedimki fenerbahçe kazansın 0 puan çekiyim dedim zorbay küçük sağolsun totemimi mahaf etti bir hakem nasıl havadaki fırtınayı hesaplayamazBugün de 3'te 3 yaparsam tarihi bir başarı yakalıyorum.
@Araf kendiliğinden bıraktı ben onu zorlamadım ki.Lig bitince alır mıyım?Yahu kendi kendine oynuyormuşsun işte niye etiket verelim.
Hayır, etkinlik ödülleri başlamadan tasarlanır. Ben böyle bir etkinlik olduğunu yeni duydum.@Araf kendiliğinden bıraktı ben onu zorlamadım ki.Lig bitince alır mıyım?
Ahahahaha, Pazarlığa bak gizli bir Kayserililik kokusu alıyorum.Hayır, etkinlik ödülleri başlamadan tasarlanır. Ben böyle bir etkinlik olduğunu yeni duydum.
Ben de Fav10 Serie A diye bir lig açıp orada kendi kendime birinci olurum ne olacak.Ahahahaha, Pazarlığa bak gizli bir Kayserililik kokusu alıyorum.Halbuki görselide attım.
Bende katılayım da ikincilik anlam kazansın.Ben de Fav10 Serie A diye bir lig açıp orada kendi kendime birinci olurum ne olacak.
Are you kidding me?Hayır, etkinlik ödülleri başlamadan tasarlanır. Ben böyle bir etkinlik olduğunu yeni duydum.
Akşam üstü yaptım, öğretmenim.28. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 10 puan ile @The_Erinch oldu. @Dosi 200 puanı geçen bir diğer üye oldu.
@bazinga 0 puan alarak bir başarıya imza attı.
Yeni haftayı şimdiden yapın
Ekli dosyayı görüntüle 115606
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
@bazinga şu anda böyle:28. Haftanın sonuna geldik. Haftanın birincisi 10 puan ile @The_Erinch oldu. @Dosi 200 puanı geçen bir diğer üye oldu.
@bazinga 0 puan alarak bir başarıya imza attı.
Yeni haftayı şimdiden yapın
Ekli dosyayı görüntüle 115606
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Turkuazz @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?