Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Şuan hiç bakmadım. Durum ne ben ne yazdım hangi maçlar hiç bir fikrim yok. Demek ki puan aşamasındayım 😱
Şu an iki maçın da ilk yarısı gitmiş ve 6 puan almışsın bizler de 5 puan ama daha 45 dakika var çok sular akarŞuan hiç bakmadım. Durum ne ben ne yazdım hangi maçlar hiç bir fikrim yok. Demek ki puan aşamasındayım 😱
Maç bitmek üzere sandım. En sinir olduğum senin sürekli bu durumlarda benim puanlarımı açık etmen.Şu an iki maçın da ilk yarısı gitmiş ve 6 puan almışsın bizler de 5 puan ama daha 45 dakika var çok sular akar
Dedi ve Kasımpaşa attı 2-2 oldu Konya ile.Maç bitmek üzere sandım. En sinir olduğum senin sürekli bu durumlarda benim puanlarımı açık etmen.
Ben kaç yazmıştım hatırlamıyorum ama konya 1-0 veya 2-1 yazmışımdır. 2 puan gelir umarımDedi ve Kasımpaşa attı 2-2 oldu Konya ile.
2-1 demişsin, bu sefer yine Konyaspor öne geçti.Ben kaç yazmıştım hatırlamıyorum ama konya 1-0 veya 2-1 yazmışımdır. 2 puan gelir umarım
------
Bakmayacağım bitmeden
Bugün misafir falan gelecek, mutfakta meşgul olmaktan hiç bakmadım. Totem yapıp bakmayayım bari2-1 demişsin, bu sefer yine Konyaspor öne geçti.
Ben baya geride kaldım. Puan farkı da açıldı epey.Bugün misafir falan gelecek, mutfakta meşgul olmaktan hiç bakmadım. Totem yapıp bakmayayım baridaha fazla demeyin ama @Tolstoyevski yine şom ağzını açıp puanımdan eder 😡
Keşke sen unutmasaysın, @MasacRE 'yi devre dışı bırakalım fenerliler olarak
Küme düşmüşüm.. Şimdi izleyin bakalım fark nasıl kapatılıyor.. @MasacRE @MEnes@Maskeli Fedai tahmin yapmayı unutma
Gümbür gümbür geliyoruz ve @bazinga hiç olmadığı kadar tedirgin90. Dakikada Bjk 1-0 önde olduğunu gördüm ve 8 mi 10 mu ne dakika uzadı ömür gitti
Neyseki 3 puan geldiben @12.Adam ve @Tolstoyevski kaptık.
Dün maç bitmeden yazdın puanlarım eridi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?