Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hatırlatma yaptın ama ben bakmadım işte sıkıntı orada
Cuma günü maç 20:00'daydı ya. Yarım saat önce de tahmin kapanıyor. Ben 19:29'da tahmin yapmadığımı hatırlayıp girdim kicktipp'e. Skoru girdim kaydettim ve bir baktım saat 19:30 olmuş ve tahminim kabul edilmedi
Bir de 0-1 yazmıştım. Maç 1-2 bitti. Gitti 2 puan. Belki de saniyelerle kaçırdığım o 2 puan beni şampiyonluktan edecek. Bunu da buraya not düşmüş olalım... @Dosi

Ben de Başakşehir'e 2-1 yazdım sanıyordum meğersem 2-0 yapmışım. Benim de 2 puan ordan gitti :S
Geçen sene 1 puan ile kaçmıştı etiket. Umarım mumla aramayız bu kıl payı kaçan puanları

Adana Demirspor - Giresunspor maçı için Giresunspor kazanır diyen @12.Adam ile ben demişim. Giresunspor alırsa birçok puan almış olacağız bir bakıma.

Reactions: 12.Adam

Ben de Başakşehir'e 2-1 yazdım sanıyordum meğersem 2-0 yapmışım. Benim de 2 puan ordan gitti :S
Geçen sene 1 puan ile kaçmıştı etiket. Umarım mumla aramayız bu kıl payı kaçan puanları

Bence @MasacRE mumla arayacak

@Maskeli Fedai sattı bizi...

Ahhh ulan, neyse bu bizim için iyi.. Bjk gene yenilseydi.. İyice bilenip gelecekti haftaya.. Bizdede merhamet duygusu var hani 🤭🤭🤭🤭

Bundan sonra tahmin kaçırmamam lazım artık. Hiç olmadı senin gibi toplu tahmin yapıp onun üstünden oynama yaparım

Bugünkü maçlarda da iyi puan toplamışım. Ensende nefesimi hissediyor musun Dosi hanım

Reactions: Dosi
Şimdi ensende olan benim

GS yenilip sana 3 puan vermiş. Varsın böyle durumlar için ben 0 puan alayım

Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...