Evet o haftayı unutamıyorum herkesi yok etmiştin... Ben zaten paramparça olmuşum, hiç bir skoru tutturamıyorum o yüzden artık yoldaşlarımın yanındayım...Çıkartıp 18 basamak yükselip Maskeli'yi geriye atmıştım yabu sebeple senide geçtik
Evet o haftayı unutamıyorum herkesi yok etmiştin... Ben zaten paramparça olmuşum, hiç bir skoru tutturamıyorum o yüzden artık yoldaşlarımın yanındayım...Çıkartıp 18 basamak yükselip Maskeli'yi geriye atmıştım yabu sebeple senide geçtik
Yani benim yanımda değilsin... Peki....Evet o haftayı unutamıyorum herkesi yok etmiştin... Ben zaten paramparça olmuşum, hiç bir skoru tutturamıyorum o yüzden artık yoldaşlarımın yanındayım...
Sen de benim yoldaşımsın... Tabi ki senin de yanındayım...Yani benim yanımda değilsin... Peki....
İsmail abi gif....Sen de benim yoldaşımsın... Tabi ki senin de yanındayım...
Yapma... Üzülürüm yapma... Beni artık yoldaşın olarak görmüyor musun yoksa...İsmail abi gif....
Totemin tersi nasıl işe yaradı @Dosiİsmail abi gif....
Bence sen beni görmüyorsunYapma... Üzülürüm yapma... Beni artık yoldaşın olarak görmüyor musun yoksa...
Görüyorum neden görmiyim... Ama arayı açtık tabi yine... Bir ara uğrarım muhabbete...Bence sen beni görmüyorsun
En son ben çalışmıyorum biz konuşuncaGörüyorum neden görmiyim... Ama arayı açtık tabi yine... Bir ara uğrarım muhabbete...
Yoldaşlarımızın da desteğiyle artık sırtımız yere gelmez evelallahİçimdeki canavarı çıkartma zamanı sanki yeniden... @MasacRE @Maskeli Fedai
Zehirli oku attın teşekkürlerYoldaşlarımızın da desteğiyle artık sırtımız yere gelmez evelallahKimse durduramaz bizi, bu dörtlü çok güçlü@Sherlock
Bu dörtlüye ok da işlemez Dosi hanım
GöreceğizBu dörtlüye ok da işlemez Dosi hanım
Evet olmuş biraz...En son ben çalışmıyorum biz konuşuncayani çok zaman olmuş
Trabzonspor 15 atak yedi çok ballıydı Trabzonspor @DosiGöreceğiz
Kütüklere sıra dayağı atmış...Çıkartıp 18 basamak yükselip Maskeli'yi geriye atmıştım yabu sebeple senide geçtik
@Maskeli Fedai 'ye engel olmamak için çıktım. O da aynısını Süper Lig'de yapmalı...fav10sampiyonlarligi - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Bugün günlerden Şampiyonlar Ligi. Tahminlerinizi yapmayı unutmayın
@bazinga @BARON男爵 @slhttnmtl @MasacRE @Angelica @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?