Biz de insanız be... Başımızı kaşıyacak vaktimiz de olsun biraz, hep iş hep yoğunluk nereye kadar...
Biz de insanız be... Başımızı kaşıyacak vaktimiz de olsun biraz, hep iş hep yoğunluk nereye kadar...
@MEnes'i sayma, @MEnes dediğin üşengeç adam, bir iki yapar bırakır sonra. Asıl tehlike @Maskeli Fedai.
Yoook bunda bırakmadım 4. oldum geçen sezon...@MEnes'i sayma, @MEnes dediğin üşengeç adam, bir iki yapar bırakır sonra. Asıl tehlike @Maskeli Fedai.
@Maskeli Fedai geçen sene kümede oynadı@MEnes'i sayma, @MEnes dediğin üşengeç adam, bir iki yapar bırakır sonra. Asıl tehlike @Maskeli Fedai.
@Sherlock ve @MEnes birbirine gaza getirirse, belki olur bu iş. Sürekli uyarsınlar birbirlerini ya da önden tahmin yapsınlar, olay bitsin.@Sherlock 4 hafta unutup 1 hafta tahmin yaptığı için pek potaya giremiyor ama olur da bu sezon düzenli tahmin yaparsa işimiz zor
@DarkLegenD öyle ilk 5-6 haftada havlu atarsan yine bırakmak yok, bu sezonki hedefin küme düşmemek olsun ki motivasyon daima devam etsin... 😡 @Dosi
Sanırım @Maskeli Fedai'yi gözümde büyüttüm, @MEnes'i küçülttüm son zamanları baz alarak .
Birbirlerini gaza getirirlerse ikisi de küme düşmemeye oynar gerçi@Sherlock ve @MEnes birbirine gaza getirirse, belki olur bu iş. Sürekli uyarsınlar birbirlerini ya da önden tahmin yapsınlar, olay bitsin.
------
Sanırım @Maskeli Fedai'yi gözümde büyüttüm, @MEnes'i küçülttüm son zamanları baz alarak .
Merakla bekleme çünkü çok hoş şeyler dememAnladım... Demek farkındalık modunu tavan yapıp çılgın tespitlerle geleceksin ha... Merakla beklemedeyim...
Bonus sorularının her biri 4 puan, şampiyonu tahmin etmek kadar küme düşen takımları ya da gol kralı hangi takımdan çıkar onu da tahmin etmek zor aslındaHadi bakalım bu sezon iddialı olmak istiyorum artık. Bonus soruların puan değeri umarım 4 değildir en azından şampiyon sorusunun.
Kaç bonus sorusu var 😱Bonus sorularının her biri 4 puan, şampiyonu tahmin etmek kadar küme düşen takımları ya da gol kralı hangi takımdan çıkar onu da tahmin etmek zor aslında
@BARON男爵 zaten yer alıyor etkinlikte, kaydolmuş çoktan@BARON男爵 senide bekleriz
O zaman benim için bonus soruların bir önemi yok fazla önemsemem zaten kimsenin hepsini bilmesi imkansız.Bonus sorularının her biri 4 puan, şampiyonu tahmin etmek kadar küme düşen takımları ya da gol kralı hangi takımdan çıkar onu da tahmin etmek zor aslında
İlk mesajı oku 😡
3 2 1 ideal@BARON男爵 zaten yer alıyor etkinlikte, kaydolmuş çoktan
Bu arada puanlama sisteminde de ankete gerek yok değil miyani 3-2-1 puan sistemi mi 4-3-2 mi mesela@Araf @Gerekli24
Zaten EURO 2020'de de çoğu kişi yarısından fazlasını bilemedi, hepsini bilen hatta 4'te 3'ünü bilen çıkmadıO zaman benim için bonus soruların bir önemi yok fazla önemsemem zaten kimsenin hepsini bilmesi imkansız.
Cevapladım ama bence en fazla küme düşen birini tutturum gibi.Zaten EURO 2020'de de çoğu kişi yarısından fazlasını bilemedi, hepsini bilen hatta 4'te 3'ünü bilen çıkmadıYine de bonus sorularını mutlaka cevapla, 20 puan 20 puandır sezon sonunda bakarsın önemli bir etkiye sahip olur...
Hem de kocaman büyük harflerle yazmış. Bakmıştım ama dikkat etmedim@BARON男爵 zaten yer alıyor etkinlikte, kaydolmuş çoktan
Bu arada puanlama sisteminde de ankete gerek yok değil miyani 3-2-1 puan sistemi mi 4-3-2 mi mesela@Araf @Gerekli24
Uzun yazıları okumaya üşeniyorumİlk mesajı oku 😡
Aynen 4-3-2 olsa bile farkeden birşey yok. Puan farkı aynı3 2 1 ideal
Hem de kocaman büyük harflerle yazmış. Bakmıştım ama dikkat etmedim@BARON男爵
------
Uzun yazıları okumaya üşeniyorum
(Aslında okudun sayılır ama dikkat etmedim)
Cevapladım ama bence en fazla küme düşen birini tutturum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?