Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman yok olmaz
@Sherlock 'a az o tarz şeyler denmedi
düşmanım değil, o kadar da olmasın
Şerbet olsun o halde

Yok gerçi vazgeçtim bu kez de fazla sıvamış oluruz...

Reactions: Dosi
Ligin konusunu açman için psikolojik baskı uygulayan kişi bendim... Salacak tip yok bende.

Reactions: Sherlock
Aman yok olmaz
@Sherlock 'a az o tarz şeyler denmedi
düşmanım değil, o kadar da olmasın
Mavi Renkli Hanımefendi be.
Yeri gelir kızar, yeri gelir trip atar ancak her şey tadında, her şey olması gereken ayarda.

Biraz zaman alabilir. Sana Trip attığım bir ana denk gelirse şimdiden geçmiş olsun
Tripsi modunu açmazsın, yok yooook…

Ligin konusunu açman için psikolojik baskı uygulayan kişi bendim... Salacak tip yok bende.
Süper Lig’imizde olduğu gibi burada da küme düşersen net bırakırsın bence.
Gerçi burası elit bir lig, Emre Özcan’ın yorumlarından destek alarak şov da yapabilirsin.

Reactions: DarkLegenD and Dosi
Tamam işte, ekip tamam. @xdragxx katılmaz, Premier Lig'den nefret ediyor ve küçümsüyor.

Reactions: Sherlock
Sıvandık şimdi... Pamuk gibi oldum birden. Acilen trip moduna geçmem gerekiyor ...
------

Kendini bile mi 😱
Beni sıvayan çok

Reactions: Dosi
Başlayacak ekip bulunur zaten, mühim olan devamlılığın sağlanması ve sonunun getirilmesi.

Tripsi modunu açma diye sıvıyoruz, yine de o modun açılmasına engel olamıyoruz.
O zaman @Tolstoyevski el atsın konuya. Premier Lig konusu üzerinden, ayrı konu açmadan da ilerleyebiliriz.

Büyük gün geldi çattı, efsanevi lig Süper Lig'in yeni sezonu bugün başlıyor... Sezon sonunda toplam 20 puanlık güce sahip olan bonus sorularını bu akşam saat 20.00'a kadar cevaplamanız gerekmekte, aksi takdirde bonus şansından yararlanmanız mümkün olmayacak...

Bonus soruları:

@Dosi @12.Adam @A. Poyraz Bilgin @secquin @BARON男爵 @bazinga @BesaleT @emreemreu @eskici @HeisenBerg @MasacRE @Maskeli Fedai @mesmeso @Sherlock @slhttnmtl @Turkuazz @Zeyno

İlk haftanın maç tahminlerini de 18 kişi yapmış gözüküyor, oldukça rekabetçil bir sezon olacak anlaşılan ve henüz tahminde bulunmamış olanlara da hatırlatma daveti yapmış olalım böylelikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...