Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2025-2026 Sezonu Genel Yorum Konusu

ÖNEMLİ HATIRLATMA
Kicktipp’te ilk hafta Avrupa kupaları nedeniyle 3 maç ertelendiği için ilk haftanın puan tablosu maçlar tamamlandıktan sonra konuya eklenecektir. 2.Haftanın tahminlerini Cuma günü 20.59 e kadar tamamlayınız.

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno, , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga, @B4RON , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff , @S.G.A.T. , @STAR , @soo, @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , , @Alemdar , @Mr.At, @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan, @Gerekli24 , @xdragxx , @Aserat

3. Cu gidiyorum hadi bakalim

@Royal_Highness bu sezon yok musun gel de kapisalim

15 Ağustos GS maçı ilke hafta başlıyor tahmin yapmayan kalmasın
Geçen sezon ilk birkaç hafta tahmin yaptım da sonradan unutuyorum ya
Koptum gittim sıralamadan
O yüzden bu sezon hiç başlamadım

Reactions: RüzgarGülü
Herhalde ilk hafta sadece 2 puan aldı diye hevesi kaçtı

Gerçi o şimdi gelip daha kendinden emin bir şekilde kazanacağı ile ilgili konuşmaya devam eder, öyle biri
Ortalıkta görünmüyor tahmin yapmayı unuttu muhtemelen. Yakalar ya zaten çoğumuz bırakıyoruz ligin sonuna doğru

Reactions: 12.Adam and Dosi
@TenTen sen hasancaya meydanlar okumuştun sanki başlangıçta ama tahmin bile yapmamışsın
@RüzgarGülü @12.Adam
Avans verdik. Bomba gibi döneceğim bekleyin. 😅
İş kovalıyoruz. Allah nasip ederse bir şeyler olacak. Siz ondan sonra görün yarışmayı. Kafamı buraya veremiyorum son 10 gündür. 😁☺️

Reactions: Dosi and 12.Adam