Yalnız zirve hattıyla ile aran koptu gibi.
Maalesef öyle oldu
Yalnız zirve hattıyla ile aran koptu gibi.
Telefon cekmeyen yerlere gidince alakam olmadı malesef. Ama.cok düşmüşüm5.Hafta Puan Tablosu
Ekli dosyayı görüntüle 129359Ekli dosyayı görüntüle 129360
@S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @baltahan @MEnes @Gerekli24 @The_Erinch @hasanca @mesmeso @Araf @Angelica @MasacRE @emreemreu @slhttnmtl @Zeyno @gsdikel @arda @Cervantes@cokiyitvci @Maskeli Fedai @Keith Long @Felon @BARON疼痛 @kerem @bazinga
Unutma bir dahaki sefere.Telefon cekmeyen yerlere gidince alakam olmadı malesef. Ama.cok düşmüşüm
Baktım şimdi sen de geçmişsin. Tahmin yapamadığım için oldu bu.
Sende.hatirlat bı zahmet. Geçmek için her yolu deniyorsun gibi. Forumdaslar birbirini kollar böyle durumda 😉Unutma bir dahaki sefere.
Bu ara çok meşgulüm. Bayağı maçı unuttum tahmin yapmayı. Bırakmayı düşünmüyorum ama. Güzel, eğlenceli oluyor.Kicktipp 3.Hafta Puan Durumu.(Ertelenen Hafta)
Ekli dosyayı görüntüle 129433Ekli dosyayı görüntüle 129434
@S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @baltahan @MEnes @Gerekli24 @The_Erinch @hasanca @mesmeso @Araf @Angelica @MasacRE @emreemreu @slhttnmtl @Zeyno @gsdikel @arda @Cervantes @cokiyitvci @Maskeli Fedai @Keith Long @Felon @BARON疼痛 @kerem @bazinga
Bu haftayı tamamladınız mı? Bırakmadığınıza sevindim, zaten bir avuç kişi kaldık.Bu ara çok meşgulüm. Bayağı maçı unuttum tahmin yapmayı. Bırakmayı düşünmüyorum ama. Güzel, eğlenceli oluyor.
Evet oyladım. 7'ye de şimdi tahmin yaptım. Evet bayağı az...Bu haftayı tamamladınız mı? Bırakmadığınıza sevindim, zaten bir avuç kişi kaldık.
Bende birkaç hafta yapmadım. Devam ediyorum. Hadi kendimize hedef koyalım @12.Adam i gecsek yeter diye2 haftadır tahmin yapmayı unutuyorum. Puan tablosunda gerilere düşmüşüm. Yetişemem artık
Farkı çok açmışsın bro yapma böyle. Emreemreu bile geçmiş beni hey gidi hey. Sinirlenirsem kapatır kicktipi kaçarım 😣6.Haftanın Kicktipp Panoraması
Ekli dosyayı görüntüle 129527
Beni etiketlemezsin ama ilk ben gelirim 🚬
Unuttum 😒Beni etiketlemezsin ama ilk ben gelirim 🚬
O Kadar totem yaptım bunda ben Fenerbahçe hiç şampiyon olamadıUnuttum 😒
Bu zaten gerçek maçlar. Kimin kazanacağını tahmin ediyoruz maçlarda.O Kadar totem yaptım bunda ben Fenerbahçe hiç şampiyon olamadı
biliyorum eskiden tahmin yapardım @RüzgarGülüBu zaten gerçek maçlar. Kimin kazanacağını tahmin ediyoruz maçlarda.