Kicktipp ⚽️🏆 - Tahmin Yarışması 2024-2025 Sezonu Genel Yorum Konusu

Kendisi suan forumdan banlandi 1 ayligina, geri döndügünde cevap verecektir veya kicktipp chat'i üzerinden yazar.

Seni destekliyorum tabi ki
bu sene pek ilgilenmedim
aa doğru ya üstünü çizmişler
Ben onu uyarmıştım dikkat et, yolun yol değil diye
Hemen çizmişler. Bu sene 6-7 kişi var bizim tahminlerde. O nedenle takılacak kimse kalmıyor, eskisi gibi zevk alamıyoruz

Reactions: Yakamoz-Asi

Sen yine ayarini asagaya verme, birinci olmaya bak, 7 kisi olsun fark etmez.
bende arada tahmin yapiyorum ama unutuluyor kolay.

@12.Adam 'in cizilecegi varmis diyelim.

Yarışmada geçen hafta puan değerlendirmesi:

1- Geçen hafta yarışmada en iyi puanı @cokiyitvci yani ben aldım. 2. olarak en iyi puanları hasanca, @emreemreu aldı. Çok tebrikler.

2- 3. olarak en iyi puanları @S.G.A.T. , 12. Adam ve Araf aldı.
3- Genel toplamda ilk 5 sırasıyla hasanca, ArdaGüler54, @S.G.A.T. , @emreemreu ve @cokiyitvci yani ben oldum.

Teşekkürler genel bilgi için. Çok az üye devam ediyor. 5-6 kişi kaldık. Bence @hasanca ilk sırada bitirecek. Net skorları biliyor.

Teşekkürler genel bilgi için. Çok az üye devam ediyor. 5-6 kişi kaldık. Bence @hasanca ilk sırada bitirecek. Net skorları biliyor.
Sanki Arda ile kapışacağız gibi geliyor. Aslında 4.lükten buralara geldim. O nedenle 4.olan Emre dahil herkes 1. olabilir. Son 6 hafta iyiydim diğer haftalar ortalama ile gidiyordum. Nasip diyelim burada yanılmıyorsam 2-3 yıl şampiyonluk yaşamıştım. Bu sene nasip diyelim

Reactions: S.G.A.T.
Son maçtan da 2 puan alarak toplamda 156'ya yükselmişim.