Günde 1 saat benim en fazla.Benim açığımı kapatması için başka birisinin günde 4 saat yapması lazım.
Hacı bu imkansız taş çatlasa ortalama 1 saattir bir Türk'ün.![]()
1 saat çok az bi süre bence.
Günde 1 saat benim en fazla.Benim açığımı kapatması için başka birisinin günde 4 saat yapması lazım.
Hacı bu imkansız taş çatlasa ortalama 1 saattir bir Türk'ün.![]()
Ya tam 2.5 saat olmuyordur ama ortalama demişler zaten herkesin bir değil senin azdır birinin daha da çoktur. Bu kişisel bakım saçını yapsan 30 dakika sürer fön, wax falan filan, banyo yapsan haftada 2-3 defa al sana 3 saat, diş fırçalasan günde 15-20 dakika sürer sabah akşam yapıyorsun. Saç, sakal traş oluyorsun, elini yüzünü yıkıyorsun bunları arttırabilirsin yani geniş bakınca normal aslında bu rakamlar.![]()
Abi sen bir dus icin 1 saat mi hesapliyorsun?![]()
Az mı? Abartma be.![]()
Günde 30 dakika duş alıyorum 15 dakika dişimi fırçalıyorum 5 dakika elimi yüzümü yıkıyorum 50 dakka eder daha napacam?Az tabi.Ona rağmen haftada 7 saat yapar senin bile. 😉
Günde 30 dakika duş alıyorum 15 dakika dişimi fırçalıyorum 5 dakika elimi yüzümü yıkıyorum 50 dakka eder daha napacam?
Günde 30 dakika duş alıyorum 15 dakika dişimi fırçalıyorum 5 dakika elimi yüzümü yıkıyorum 50 dakka eder daha napacam?
Saç 2-3 dakika o kadar uzun değil saçlarım.Dışarı çıkarken, okula giderken saçını falan yapmıyor musun ?
Mesela yani bu örnekler arttırılabilir.![]()
Çaktırma 2 aydır diş fırçalamıyorum.15 dakika dis? Oha![]()