'Kertenkele' Dizisine Yapılan Eleştiriler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hakaret içeren bir sahneydi ama adam komiklik yaptığı için gülnümüyordu adam kilolu olduğu için gülüyordu ordakı kadınlar kilolu insanın sokağa çıkmaya hakkı yokmu yanı ben şişman birisi olsaydım bunlara dava açardım kesinlikle 😵😵😵
Diger dizilerde ne sahneler var bu küçücük bir şey sorun yok

ben bu dizinin 2.bölümüne bir göz atmıştım 2 kadın 1 adama sırf şişman diye kahkaha atarak gülüyorlar bumudur komedi sırf kilosu var diye karşısına geçip gülmek ayol bunun neresi komedi adam sonra kola istedi diye kahkaha atarak tekrar gülüyorlar şişman adam kola içemezmi bizim halkımız eğer bunlara komedi diyorsa bunlara gülüyorsa çok ciddi sorunlarımız var gerçekten 5 dakika dayanamadım diziye kapattım inanamıyorum yanı bu insanların komedi anlayışına benim aklım ermiyor :F:F:F
Dün 3 bolum yayınlandı sen ikinci bölümü izledin. Degin gibi Dizi çok basit ama bu eleştiriler yüzünden izleniyor eleştiri bitince bu dizinin alacağı 4 reytingi geçmez ama senaryo çok hızlı aktığı icin total izleyici dizideki sacmaliklari fark edemiyor.

En büyük saçmalık imam dışarda imam kıyafetiyle geziyor ikinci saçmalık kensini arayan polis dibinde ama hala göremedi))) üçüncü saçmalık adam 3 günde bütün süreleri namazları öğrendi))) 4. Adam sabah namazına kalmıyor.. Tabi genel olarak yapilan saçmalıklar hat safada