Kerimcan Durmaz Hakkında Suç Duyurusu Yapıldı!

Filozof KerimCanDurmaz Bey diyeceksiniz.:A
0KHKKcs-_400x400.jpg

Adamın üslubunun çirkinliğinden, alenen hakaret etmesinden bahsediyoruz hala neler diyorlar ya... Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.

• Sinir Bozucu
Reactions: xemrexxx
Adamın üslubunun çirkinliğinden, alenen hakaret etmesinden bahsediyoruz hala neler diyorlar ya... Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.

Adam toplumsal konuşmamı yapıyor? Kendi kişisel hesabından küfür etmeden ağır şekilde dışarıya çıkanları eleştiriyor. Geber kelimesi çokta ağır bi şey değil. Sadece yapmacık geldiği için abartıyorsunuz.:D

• Beğendim
Reactions: blacklion
Adam toplumsal konuşmamı yapıyor? Kendi kişisel hesabından küfür etmeden ağır şekilde dışarıya çıkanları eleştiriyor. Geber kelimesi çokta ağır bi şey değil. Sadece yapmacık geldiği için abartıyorsunuz.:D
Yapmacık olmasın kendisi olsun o zaman :A

Cinsel betimleme yaparak derdini anlatırsın ancak. Sen uslup demişin, edep demişin, boş laf bunlar.
Ben de eşcinselim diyerek başyaıp söze sonra "ama uslubunu begenmıyorum" diyeceksin :F Yoksa savundugun tum değerler bi hiç ve hiçbi zaman anlaşilmayacak:F

Durmadan adamın cinselliğine cekiliyor takındıgı olay :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yapmacık demedim ki? Sen yapmacık buluyorsun dedim? Bu akşam dışarıya çıkan şuursuzlar tamda Kerimcan'ın dediğini hakediyor:A
Yapmacık olduğu için yapmacık diyorum boşuna demiyorum. Söylemlerinde şu an itibariyle haklı olsa da ÜSLUP :A

Cinsel betimleme yaparak derdini anlatırsın ancak. Sen uslup demişin, edep demişin, boş laf bunlar.
Ben de eşcinselim diyerek başyaıp söze sonra "ama uslubunu begenmıyorum" diyeceksin :F Yoksa savundugun tum değerler bi hiç ve hiçbi zaman anlaşilmayacak:F

Durmadan adamın cinselliğine cekiliyor takındıgı olay :F
Çok haklısın öyle başlamayayım söze dedikçe damarına basıyorlar insanın :A Evet bende eşcinselim fakat kimse için böyle bir tavır sergilemem.

• Harika
Reactions: Forumdash
Istemeyen takip etmez. Toplumun önderi değil neticede. Sadece fenomen. Bırakınca onun gibi düşünenlerde fikirlerini belirtsin.:D
Takip etmiyorum zaten. Sözde fenomen olduğu için bizim halkımız böyle insanları tepemize çıkardığı için ister istemez karşıma çıkıyor. Lafla eşcinsel karşıtı halkımız!

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Kimseyi ilgilendirmeyen cinsel kimliğini insanın gözune sokucaksın:A İster feno ister olma:A Farklıysan yapıcaksın. Maduru oynayacaksın. Dişlandiğini hissettireceksin :A Ama yapıcaksın, yapmalısın:A
Ben neysem oyum bazıları gibi YAPMACIK olup rol yapamam feno olmak için :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash