- Reaksiyon puanı
- 67,535
- Puanı
- 1,060
Sen değil. Haklısın, yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj olmuş, düzenledim.Kimin üslubu
Filozofluk öyle olmuyor Başka bişey dicektım de kutsamış gibi olcam gerek yok FFilozof KerimCanDurmaz Bey diyeceksiniz.
Evet, şimdi olmuşSen değil. Haklısın, yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj olmuş, düzenledim.
Adamın üslubunun çirkinliğinden, alenen hakaret etmesinden bahsediyoruz hala neler diyorlar ya... Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.
Yapmacık olmasın kendisi olsun o zamanAdam toplumsal konuşmamı yapıyor? Kendi kişisel hesabından küfür etmeden ağır şekilde dışarıya çıkanları eleştiriyor. Geber kelimesi çokta ağır bi şey değil. Sadece yapmacık geldiği için abartıyorsunuz.
Yapmacık olmasın kendisi olsun o zaman
Cinsel betimleme yaparak derdini anlatırsın ancak. Sen uslup demişin, edep demişin, boş laf bunlar.Adamın üslubunun çirkinliğinden, alenen hakaret etmesinden bahsediyoruz hala neler diyorlar ya... Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az diye boşuna dememişler.
Yapmacık olduğu için yapmacık diyorum boşuna demiyorum. Söylemlerinde şu an itibariyle haklı olsa da ÜSLUPYapmacık demedim ki? Sen yapmacık buluyorsun dedim? Bu akşam dışarıya çıkan şuursuzlar tamda Kerimcan'ın dediğini hakediyor
Çok haklısın öyle başlamayayım söze dedikçe damarına basıyorlar insanın Evet bende eşcinselim fakat kimse için böyle bir tavır sergilemem.Cinsel betimleme yaparak derdini anlatırsın ancak. Sen uslup demişin, edep demişin, boş laf bunlar.
Ben de eşcinselim diyerek başyaıp söze sonra "ama uslubunu begenmıyorum" diyeceksin Yoksa savundugun tum değerler bi hiç ve hiçbi zaman anlaşilmayacak
Durmadan adamın cinselliğine cekiliyor takındıgı olay
Yapmacık olduğu için yapmacık diyorum boşuna demiyorum. Söylemlerinde şu an itibariyle haklı olsa da ÜSLUP
Heh işte oldu çok daha haklısın şimdi herkes içinÇok haklısın öyle başlamayayım söze dedikçe damarına basıyorlar insanın Evet bende eşcinselim fakat kimse için böyle bir tavır sergilemem.
Takip etmiyorum zaten. Sözde fenomen olduğu için bizim halkımız böyle insanları tepemize çıkardığı için ister istemez karşıma çıkıyor. Lafla eşcinsel karşıtı halkımız!Istemeyen takip etmez. Toplumun önderi değil neticede. Sadece fenomen. Bırakınca onun gibi düşünenlerde fikirlerini belirtsin.
Bunu dememi bekliyorlar da nedenHeh işte oldu çok daha haklısın şimdi herkes için
Kimseyi ilgilendirmeyen cinsel kimliğini insanın gözune sokucaksın İster feno ister olma Farklıysan yapıcaksın. Maduru oynayacaksın. Dişlandiğini hissettireceksin Ama yapıcaksın, yapmalısınBunu dememi bekliyorlar da neden
Yorma kendini bu kadar.
Ben neysem oyum bazıları gibi YAPMACIK olup rol yapamam feno olmak içinKimseyi ilgilendirmeyen cinsel kimliğini insanın gözune sokucaksın İster feno ister olma Farklıysan yapıcaksın. Maduru oynayacaksın. Dişlandiğini hissettireceksin Ama yapıcaksın, yapmalısın
Oldu millete geber diye bağırsın herkes o zaman. Yaşlılara dediği belli ama hadi dememiş olsun bir kitleye "gebersinler" diye bağırmak da suçtur. Zeytinyağı misali görüyorum bu olayı