'Kerimcan'ın Olduğu Yerde Sezen Aksu ve Muazzez Abacı Olamaz'

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,775
Puanı
1,061
1776261_620x410.jpg

Muazzez Abacı, Sezek Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı'da verecekti.

Posta'da yer alan habere göre; Muazzez Abacı ile yapımcısı, DJ Kerimcan Durmaz'ın 14 Ocak'ta aynı yerde sahneye çıkacağını öğrendi.

Murat Yıldırım "Kerimcan'ın olduğu yerde Muazzez abacı ve Sezen Aksu olamaz" diyerek programı iptal etti.

Sezen homofobikliği ile biliniyordu zaten. Hiç insancıl değil Sezen'in yaptığı. Sevmezdim zaten iyice soğudum.
Hiçbir canlı hiçbirinden üstün değil. Sezen'in yaş 70 olmuş ama bunu öğrenememiş. Ne demek onun bastığı yere ben basmam. Irkçılar ve bunlardan nefret ediyorum. Bunu bazen bende yapıyorum cidden üzülecek durumdayız:)

Sezen homofobikliği ile biliniyordu zaten. Hiç insancıl değil Sezen'in yaptığı. Sevmezdim zaten iyice soğudum.
Hiçbir canlı hiçbirinden üstün değil. Sezen'in yaş 70 olmuş ama bunu öğrenememiş. Ne demek onun bastığı yere ben basmam. Irkçılar ve bunlardan nefret ediyorum. Bunu bazen bende yapıyorum cidden üzülecek durumdayız:)
Konuyu okumadan yazmışsın, Sezen'lik bir durum yok. :D

Sezen daha bir şey dememiş la, kadının günahını alma. :A

Bu olayın cinsel kimliğinden dolayı olduğunu düşünmüyorum, Sezen Aksu koskoca bir star, Kerimcan Durmaz ise sosyal medya fenomeni tabii ki aynı sahnede olmasını istemez...

Kerimcan kim yaaa? İyice abartıldı bu herif. Bunlar yuzunden homofobiklik artıyor. Bi de öyle düşünün... Kimse kimsenin cinsel tercihine bişey demez zaten. Hemen de giydirmişsin kadına :F @sokak sanati

Kerimcan kim yaaa? İyice abartıldı bu herif. Bunlar yuzunden homofobiklik artıyor. Bi de öyle düşünün... Kimse kimsenin cinsel tercihine bişey demez zaten. Hemen de giydirmişsin kadına :F @sokak sanati
Kerimcan'ı eşcinseller de sevmiyor o zaman bu kadar ilgi nerden geliyor. (b)

Sezen öyle basit kadın mı ki Kerimcan'ın cinsel kimliğinden rahatsız olacak..

Kerimcan'ı eşcinseller de sevmiyor o zaman bu kadar ilgi nerden geliyor. (b)

Sezen öyle basit kadın mı ki Kerimcan'ın cinsel kimliğinden rahatsız olacak..
Sanatçı kadın tanıdıgı bir sürü eşcinsel vardır. Bilmiyorum. Olmasa bile böyle bişey demez. Kerimcan sanata dair ne yapmiş? Sosyal medyanın kadın ve ergen gücüyle ayakta. Hayır eşcinselliği savunan bir olaya aktiveteye katılmadiği halde eşcinsel yeni yetmeler buna yine destek veriyor:F "Dont" diyip kapatalım :F

Adam gibi adamlıkta bugün. Bu sosyal medya şarlatanlarının hiçbir özelliği olmadan bu ülkede ekmek yemesi haramdır. Gerçek sanatçılar açken ergenlerin bu kadar rağbet görmesini yediremiyorum.

Helal olsun çok güzel demiş. Kerimcan kim ne iş yapıyor da Bostancı gösteri merkezine çıkabilyor???
Bazıları homofobiklik falan yazmış valla bu halk hiç homofobik değil Bu halkın divası Bülent Ersoy a laf eden var mı? Cemil İpekçi yıllardır buralarda sonra halk olarak da ihsan hala nın videosunu izleyin olay insanların gözüne batmamak aşırıya kaçmamak Kerimcan bunu aştı

kız konserler kerimcanla başlayıp gülben ergenle bitiyor yoksa aradaki tüm isimler geçekten iyiydi ama başta ve sonda kötüler.ss

Bu işi homofobikliğe çekip işi kolay yola sürmeyin. Adam sonuna kadar haklı. Kerimcan kimdir? Ne iş yapar? Adam kolay yoldan para kazanıyor. Bu ülkede Muazzez Abacı ve Sezen Aksu gibi insanlar kolay kolay yetişmez. Kaldı ki onlar "sanatçı" bir kişiliğe sahipler peki ya Kerimcan?