Fark ettimde ben hala senin ismini bilmiyorum. Vadi kızı mı diyeyim
Özel mesajına bakmamışsın sanırım orda söylemiştim adımı Melek benim ismim nasıl istersen öyle hitap et bana
Fark ettimde ben hala senin ismini bilmiyorum. Vadi kızı mı diyeyim
Aslında okumuştum da görmemişim herhalde. Ben 21 yaşına gireceğim ama @xemrexxx gibi sana teyze demiycem. Sen hala gençsin, ne teyzesiÖzel mesajına bakmamışsın sanırım orda söylemiştim adımı Melek benim ismim nasıl istersen öyle hitap et bana
Woaw teşekkür ederimtebrikler la sana mübarek ordunun mukaddes komutanlarını hediye ediyorumEkli dosyayı görüntüle 58446
Çok teşekkür ederim, sayenizdeTebrikler @Halef nice güzel mesajlar diliyorum. Alıştın sanırım artık foruma, iyi iyi.
Aslında okumuştum da görmemişim herhalde. Ben 21 yaşına gireceğim ama @xemrexxx gibi sana teyze demiycem. Sen hala gençsin, ne teyzesi
Woaw teşekkür ederim
Bihter'le Aslıhan'ı aldım öbürleri sende kalsın En güzel hediye seninki bu arada
Çok teşekkür ederim, sayenizde
Keşke sende biraz daha aktifleşsen
Tamam artık sana ve @destere'ye abla diye hitap edeceğimPiss totoşa bakma sen teyzede ondan çıktı zaten sen istediğin gibi hitap et vadikızı abla farketmez ama abla dersen daha doğru olur bence
ya seni nasıl kutlamadım hayret kutlarım halef umarım bu girdiğin son kulüp olur )Tamam artık sana ve @destere'ye abla diye hitap edeceğim
Kutladın mı yoksa beddua mı ettinya seni nasıl kutlamadım hayret kutlarım halef umarım bu girdiğin son kulüp olur )
O da onun ismi mi? Etti edeceğini zatten Bu arada yeni kullanıcı adım hayırlı olsunSelim ne ne alaka şimdi @destere bak pis beddua eder he uzak dur bence
O da onun ismi mi? Etti edeceğini zatten Bu arada yeni kullanıcı adım hayırlı olsun
Teşekkür ederim düşünceli ve zeki arkadaşım Onu bende düşündüm, değiştirmem merak etmeBaşlık düzenlendi.
Herkes @kerem yeni ismine alışana kadar böyle dursun Avatarını değişmede yeni kişi sanılma
Rica ederimTeşekkür ederim düşünceli ve zeki arkadaşım Onu bende düşündüm, değiştirmem merak etme
Bir sorum olacak, kendini nasıl buluyorsun ve nasıl tanımlıyorsun Ben seni tam olarak çözebilmiş değilimRica ederim
Teşekkür ederim düşünceli ve zeki arkadaşım Onu bende düşündüm, değiştirmem merak etme
Üstteki mesaj öylesinemi yazıldı? o iki tabir uyuyor banaBir sorum olacak, kendini nasıl buluyorsun ve nasıl tanımlıyorsun Ben seni tam olarak çözebilmiş değilim
Bak şimdi seni daha çok sevdim, öyle söylemen çok hoşuma gitti çünkü bu forumda genelde kendi düşüncemi ifade ettiğimde düşüncelerime saygı duymayıp itiraz edip hakaret savuranlar çok oldu ve bundan sonra düşüncelerimi ifade etmeye çekindim. Çünkü kendimi ifade ettiğimde uyarılar alıyor banlanmaya kadar ilerliyordum ve bu beni çok rahatsız etti. Forumu terkedecektim ama yönetimden birinin benimle konuşması beni buraya dahada çok bağladı ve şuan tebrik mesajı alıyorum..Üstteki mesaj öylesinemi yazıldı? o iki tabir uyuyor bana
Kimse kimseyi sanal alemde tam olarak çözemez zaten
Kendi kafasında bir resim oluşturur yada bir önyargı. Ben şahsen insanların yaşam tarzı, siyasi veya dini düşüncelerini önemsemeyip muhabbetime bakan biriyim
Teşekkür ederim. Bir öğretmen olarakta bu düşüncede olmak şart çünkü çok farklı kişiler ile karşılaşıyoruz. Ben insanları farklı ırk din veya cinsel tercihleri farklı diye ayırırsam ozaman bu mesleği yapmamam gerekiyor ve ben nasılki karşımdaki kişinin benim düşüncelerime saygı duymasını istiyorsam bende aynı şekilde davranmalıyım.Bak şimdi seni daha çok sevdim, öyle söylemen çok hoşuma gitti çünkü bu forumda genelde kendi düşüncemi ifade ettiğimde düşüncelerime saygı duymayıp itiraz edip hakaret savuranlar çok oldu ve bundan sonra düşüncelerimi ifade etmeye çekindim. Çünkü kendimi ifade ettiğimde uyarılar alıyor banlanmaya kadar ilerliyordum ve bu beni çok rahatsız etti. Forumu terkedecektim ama yönetimden birinin benimle konuşması beni buraya dahada çok bağladı ve şuan tebrik mesajı alıyorum..
Ayrıca sana seni sormanın nedeni senin hakkında birtakım düşüncelerim var ama yeterli olduğunu düşünmüyorum bu yüzden seni senin ağzından dinlemek istedim. Söylediklerimin de arkasındayım, yorumlarınla zeki ve düşünceli olduğun tartışılamaz bence
yeni simin hayırlı uğurlu olsunKutladın mı yoksa beddua mı ettin
Herkes öyle olmalı, aslında sana teşekkür falan da etmemeliyim çünkü olması gereken bu. Ama günümüz türkiyesinde anlat anlatabilirsen herkese işte.. Türkiyeye bizim gibiler lazım Öğretmen olduğunu da bilmiyordum, kaç yaşındasın kiTeşekkür ederim. Bir öğretmen olarakta bu düşüncede olmak şart çünkü çok farklı kişiler ile karşılaşıyoruz. Ben insanları farklı ırk din veya cinsel tercihleri farklı diye ayırırsam ozaman bu mesleği yapmamam gerekiyor ve ben nasılki karşımdaki kişinin benim düşüncelerime saygı duymasını istiyorsam bende aynı şekilde davranmalıyım.
Forumda çok kişi ile samimi arkadaşlıklarım var ve bazıları ile çok farklı olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz çünkü biz takılmıyoruz farklı fikirlerde ve görüşlerde olmamıza