kerem Forumda 1.Yılını Kutluyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Evet forumun alamancı üyesi @kerem bugün 1.yılını kutluyor . Daha dün gibi foruma geldiğini hatırlıyorum . Öncelikle forum adına kattığı güzellikler için kutluyorum ve ilk yılından favori üyede 5.tur görmesini ve MS şampiyonluğunu tekrar tebrik ediyorum

Kerem yeni kayıtlı üyelerden gerçi artık tecrübeli üyelerden birisi oldu . Çok kendime yakın bulduğum birisi olmuştu bir sıkıntılı süreçte yönetimde savunduğum ve forumda karamsar döneminde foruma bağlanmasında az çok katkılarım olduğu onunda bize olan katkıları iyi kötü geçen 1 yıl bak burada seni kutlayan birisi daha var

Mustimden adet forumda oluşumuz hepsi aşktan diyelim burası 2.ailemiz

Bu arada Harun hazırladığı afişler ve video için teşekkürler , kerem sana Harunun hediyelerinide konuda iletiyorum

@destere @xemrexxx @cookies @Yiğitt @sokak sanati @MasacRE- @xBUGRAx @cookies @Billy Kane @Ahmed @serhatt @vadikızı ve tüm favori forum ailesi

Son düzenleme:
Sırf senin için girdim foruma şuan yine kaçacam @kerem Harununda hediyeleri selamlarını iletiyorum @destere bol bol kutlayacaktır gece bakarım

@kerem forumdaki 1.yılın kutlu olsun keremcim nice mesajlara inşAllah iyiki forumdasın iyi ki tanıdık seni ablam

Sertabın sevdiğim bir şarkısını armağan edeyim sana

Yaaa, yani 1. yılım olduğu için birşeyler beklemiyor değildim ama bu gerçekten beni şoke etti.

Gerçekten 365. günümün dolduğunda inanamıyorum, gerçekten zaman su gibi geçiyor. Aslında 2017 Şubat ayında keşfettim bu forumu, ama kısmet 29 Ekim gecesine kayıt olmak nasip oldu.

Gerçekten şuan duygulandım, yani 1 yılda neler yaşamışım neler. Buradan birçok kişiyi o kadar kazanmışım ve o kadar güzel zaman geçirmişim ki..

Gerçekten çok mutlu oldum, benim için herşeyden öncelik insan kazanmaktır. Ve ben sizleri kazandığım için çok mutluyum, çok çok teşekkür ederim.

@kerem forumdaki 1.yılın kutlu olsun keremcim nice mesajlara inşAllah iyiki forumdasın iyi ki tanıdık seni ablam

Sertabın sevdiğim bir şarkısını armağan edeyim sana

Çok teşekkür ederim ablacım, 1 yılda seninle tanışıp kaynaştık. Birçok şeyi paylaştık, acısıyla tatlısıyla iyi bir yıl oldu. Seni tanıdığım için de mutluyum.

Çok teşekkür ederim ablacım, 1 yılda seninle tanışıp kaynaştık. Birçok şeyi paylaştık, acısıyla tatlısıyla iyi bir yıl oldu. Seni tanıdığım için de mutluyum.

Bende ablam
dediğin gibi acısıyla tatlısıyla bir yıl oldu özellikle ms de anlaşmazlığa düştük ama sanırım kendimi anlatabilince anlaştık sonunda

gece gece bu ne pis bir konudur ya hohatha
sanki güzel bir habermiş gibi çiçeklerle böceklerle süslemişsin (gerçi afişlerde gaganın katkısı varmış tahmin ettiğim gibi
) konuyu sevinçli habermiş gibi birde kutlamamızı beklersin şimdi

alamancı kelaynak @kerem in forumun içine edişinin birinci yılını kutluyoruz çalsın davullar oynasın lady gaga @Harunnn60

benden hediye falan çıkmaz çıksa çıksa beddualarımla delik deşik ederim konuyu
adeta kötülerin yuvası oldu forum bir kötü yetmemiş gibi gaga gidip alaman kazması transfer etti alın tepe tepe kullanın

forumu keşfettiğin günede üye olduğun günede lanet olsun