Kerem Deren'den Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belli bi zaman sonra saçmalasa da Ezel gibi müthiş bir dizinin senaristiydi adam diğerlerini bilmem ama ezel son zamanları saymazsak bana göre Kurtlar Vadisi serilerinden sonra Türk Tv tarihinin en iyi işlerinden biridir

Fedai tims in dizisi değil miydi?ama tims 2 yıl ara vermişti...
Starda olur eğer tims e aitse...
Meryem uzerli de olsa su dizide ohhh millet reyting görür:)

belli bi zaman sonra saçmalasa da Ezel gibi müthiş bir dizinin senaristiydi adam diğerlerini bilmem ama ezel son zamanları saymazsak bana göre Kurtlar Vadisi serilerinden sonra Türk Tv tarihinin en iyi işlerinden biridir​

@takas olur mu hiç öyle şey vadi cici, diğerleri pis :F

her yorumun içinde vadiyi de serpiştirmeni görmesek diyorum artık. :)))

😱Ay yapımın dizisiymis bu hatta sbsv de ki demet özdemir de varmış...
Ay yapım duy sesimi bu dizinin tutmasını istiyorsan kadroya meryemi de al:(

Reyiz yaa.:DDön artık hadi seni bekliyoruz.:D

Murat yıldırım ile kırıp geçirirler...

murat yıldırm demet özdemir kerem deren bunlar varmış ay yapım fedai dizisi harika olur bence çok beklşedik diziyi bu sene olmaz gibime geliyor
ay yapım son yapmadığı dizisi kalmıtı herhalde budur seneye eylül ayında yapar keşke meryem üzerli sedef avcıda olsa kanalda atv olsaydı süper olurdu vallahi kanal atv olsunda ne zamn yayınlanırsa yayınlansın

Ezel efsanesi yazdığı için hayranım bu adama merakla bekliyoruz yeni projesini.. :D

Uçurum ve Suskunlar gibi bir iş olacaksa sabırsızlıkla beklemeye hazırım. Umarım 20 Dakika faciası gibi olmaz.

Doğru aslında facia demek biraz abartı. Senaryo olarak çok iyi başladı. Ama hep dalgalıydı. Yani ya çok iyi, çok şaşırtıcı bölümler izledik ya da çok boş bölümler. O yüzden Suskunlar ve Uçurumda aldığım tadı alamamıştım bir türlü,ama yine de finaline kadar izledim elbette.

20 Dakika gibi olacaksa hemen başlasınlar çekmeye izleriz. :) Ama Uçurum gibi fiyasko çıkmasın lütfen. :):)

Suskunlar'ı Pınar Bulut yazdı, Kerem Deren değil ama sonuçta her iki senaristin de tarzı aynı. Ezel ve 20 Dakika'yı yazdılar. Ezel'i ara sıra izliyordum ama 2. sezonunda gereksiz yere uzatmalar vardı. Umarım yeni dizide senaryoyu çok güçlü yazar. :)

Umarım 20 dakika fiyaskosu gibi değildir de, ezel tarzı bi dizi hsunar bizlere. :)
bu arada murat yıldırım iyi tercih olur, eğer olursa :)
20 Dakika? Fiyasko? Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

20 Dakika "facia" denecek kadar kötü bir dizi değildi bence. :)
20 Dakika harikaydi ve soyle diyim bunun Tuba fanligimla alalasi bu diziden sonra fani oldum zaten :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy