Kerem Deren'den Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
YP3QW6.jpg

Ezel,Uçurum ve 20 Dakika gibi farklı dizilere imza atmış olan senarist Kerem Deren yeni bir dizi senaryosuna başladığının haberini twitter hesabından verdi.Kerem Deren 'Fedai belki bir dizi ismi,Tv tozlu sıradan,risksiz,yeniliksiz işlerle 2 sene kaybetti.Seneye bu durağanlığı kırmamız,biraz macera yaşayıp/yaşatmamız gerek' yazarak yeni dizisinin müjdesini verdi.Kerem Deren'in bu twiti sonrası oyuncu Murat Yıldırım'ın 'Dönelim mi diyosun?' yorumu sonrası yeni dizide Murat Yıldırım'ın da yer alabileceğini akıllara getirdi.​

Iclerinden bi ezel iyiydi oda ilk sezon.Bence bu adam dizi yazmasin.😵Yada gittin Amerikada falan yazsin.Cunku yazdigi diziler turkler tarafindan sevilmezken amerika gibi yerlerdr seviliyor. :ok:

Fedai'yi mi yazacak acaba yani twitinde bahsettiğine göre. (b) Murat Yıldırım'ın ismi geçiyordu zaten o dizi için. Tims yapmayacaksa başka bir şirket mi yapacak acaba diziyi? Merak ettim, kalemini severim. Yeni bilgiler bekliyoruz, Eylül'e yetişir umarım. :)

Kerem Deren varsa işin içinde, iyi bir iş çıkabilme olasılığı çok yüksek. Ezel ve 20 Dakika'yı izlemiştim. Uçurum'un da ne kadar sevildiğini gözle görmek mümkün. Bu da demek oluyor ki; Kerem Deren yine farklı bir iş ile, yine ekranları başına toplayacak izleyicileri. Büyük ihtimalle yeni dizisini de izlerim. Kendisine başarılar diliyorum. Umarım iyi bir iş çıkar. :)

Ezel efsanesi unutulmaz. :D Murat Yıldırım'ın da ekranlara dönme vakti geldi bence inşallah doğrudur haber. :)

20 Dakika Uçurum ve tabiki Ezel süperdi bu herifin yaptıkları diziler akıllıca ve zeka isteyen tarzdan izlerim....

Murat Yıldırım ve Kerem Deren ...gerçek mi? boşuna sevindirik olmak istemiyorum ...

Uçurum ve Suskunlar gibi cesur olsun inşallah. Seyrederken bassın tokadı seyredenin yüzüne.

Kerem Deren sen hep yaz biz izleyelim türkiyede değerini bilen bir kesim var ve bunu bil.

Selam olsun sana!:)

Fedai, macera ve farklılık twit'de geçiyor, Murat Yıldırım'da dönsek mi diyor. Fedai bence yeni dizi ya. 😉

Evet twitterda o mesajlaşmalarını gördüm bende .bu durumda zaten akla gelen ikilinin aynı projede buluşması.
Eğer gerçekleşirse Murat için ilk bölümlere bakarım,Kerem beyin tarzıyla pek uyuşmasakta.

Diziyi merakla bekliyorum.umarım yine güzel bir dizi olur. :)

Kerem Deren farklı zeka gerektiren işler yazmayı seviyor.Ezel,Uçurum ve 20 Dakika üç dizide çok başarılı ve farklı işlerdi.Murat Yıldırım'da olursa kesin izlerim:)

Son düzenleme:
Merakla bekliyorum, yine farklı, kaliteli bir işe imza atacaktır. :)

Beren saat ve Kerem haberi de mi doğru(b) EZEL ve UÇURUM tv dunyasına damga vuran iz bırakan dizilerdi.Eylüle yetişir umarım
praying.gif

Umarım 20 dakika fiyaskosu gibi değildir de, ezel tarzı bi dizi sunar bizlere. :)
bu arada murat yıldırım iyi tercih olur, eğer olursa :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,542
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy