Kerem Deren'den ''Gazino'' Dizisi Geliyor! Beren Saat Mi Rol Alacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kerem Deren'den ''Gazino'' Dizisi Geliyor! Beren Saat Mi Rol Alacak?

kerem-deren-pinar-bulut.jpg

Fenomen dizilere imza atan Kerem Deren ve Pınar Bulut çiftinden yepyeni bir dizi geliyor!

Kerem Deren ve Pınar Bulut yeni sezonda ekrana gelecek olan ''Gazino'' dizisini kaleme almaya başladı. Maksim Gazinosu gibi bir ambiyansta 1960'lı yılları anlatan dizinin kanalı ve oyuncuları henüz belli değil.

Medyatava'nın haberine göre dizi için ünlü oyuncu Beren Saat'e teklif gittiği öğrenildi. Beren Saat'in ise senaryoyu beklediği, ona göre vereceği söyleniyor.
Orijinal formatta oku

Beren bence bunu kabul etmez gibi bakalım zaman ne gösterecek:D

Son düzenleme:
Kadına her gün bir yerlerden teklif geliyor. Gerçek star yıldızlı star Beren Saat işte. Ne olursa olsun altından kalkar bence. Merakla bekliyorum.:bhr:

Sesi güzel birini arıyorız bilginize :X @xemrexxx Meryemi Karadayı'da bi pvyonda şarkıcı yapıcaktım (70ler) bu dizi 60lar alayım mı Meryem'i yeni pavyona :A

Woman'ı kabul etmeli Fatmagül gibi acıların kadını olmalı. :A Beren'i tekrar total kurtaracak Kerem Deren işi olmaz..

Edit: Avatarımda Beren'in Women'daki müstakbel rolü. :A

Son düzenleme:
Kerem Deren varsa iyi bir is cikacagi kesin :D

Pavyon felan girerse işin içine Rtük yine köşeyi döner.

Beren bence bunu kabul etmez gibi bakalım zaman ne gösterecek:D

Kadına her gün bir yerlerden teklif geliyor. Gerçek star yıldızlı star Beren Saat işte. Ne olursa olsun altından kalkar bence. Merakla bekliyorum.:bhr:

Gazino falan ne iş?

Gazinolara yakışır Beren cuk oturmuş. :A

Sonunda kendi için doğru bir rol bulmuş..

Artık bir projeye girse de rahatlasak sıkıldım her gün yeni haber çıkmasından. :A

Evet çok totoş bi diziydi. :X Binbir geceden sonra kariyeri sofırlnöişti ki Karadayıyla yeniden yükselti:A

Woman'ı kabul etmeli Fatmagül gibi acıların kadını olmalı. :A Beren'i tekrar total kurtaracak Kerem Deren işi olmaz..

Edit: Avatarımda Beren'in Women'daki müstakbel rolü. :A
diğer başroller için merve boluğur ve barış arduça teklif gitmiş @destere haberi gördüyse kesin bir yerlerine inme inmiştir totoşun :A @Çiğdem- sonunda destere ile ortak yerli diziniz olacak gibi :F @cookies @vadikızı @Aserat
DDz3QNzWAAAA0cI.jpg