Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallahBesaleT post: 1425112' Alıntı:
Bak mesela ünlüler yapıyor kimler görüyor ?Bizimki de aynı mantık.
Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallahBesaleT post: 1425112' Alıntı:
Bak mesela ünlüler yapıyor kimler görüyor ?Bizimki de aynı mantık.
Almila post: 1425115' Alıntı:Sizin gibilere kas nasip olmaz inşallah
Onlar 'ÜNLÜ' onlar sayılmaz :O zaman tüm ünlüler ayvayı yedi.Böyle beddua mı olur ya.
Onlar 'ÜNLÜ' onlar sayılmaz :
Amacın ünlü mü olmakBesaleT post: 1425130' Alıntı:
Kas yaparak ünlü oldular biraz da yakışıklılık tamam bizim önümüzü neden kapatıyorsun.
Almila post: 1425131' Alıntı:Amacın ünlü mü olmak? Yap o zaman
HahahahBesaleT post: 1425134' Alıntı:
Kaldı ki bende ünlü sayılırım.:biggrin: https://fav10.net/konu-disi/beyler-unlu-oluyorum-114255.html
Almila post: 1425137' Alıntı:HahahahNe olacaksın figüran herhalde :Eee artık imzalı bir fotoğrafını verirsin
Haklısın yolun açıkBesaleT post: 1425140' Alıntı:
Niye küçümsüyorsun herkes başrolle mi başlıyordu.
Bu arada Bursin değilmiş, Bürsinmiş.
GB de mi uyarlama?Orjinalindeki Jun-pyo buna 10 kat basarOrjinaliyle arasında dağlar kadar fark var ve diziiye ek (uzatmak için) senaryo olarak babasını tanımayan evlat modelinde bişey yazmişlar.Orjinali hem komik hem dramasıda var
evetGB de mi uyarlama?
ben de diyorum ne güzel uyarlama değil ama iyi bayaevetKore diyarlarındanAma bizdeki gibideğil kızın babası belli
evet bende gb yuzunden izledimben de diyorum ne güzel uyarlama değil ama iyi bayakore yapımları pek bir seviliyor bu aralar
adı ne orijinalininevet bende gb yuzunden izledimbu sefer kore vers. yuzunden gb izleyemiyorumkorelisi muhtesemdi
Boys Over Flowersadı ne orijinalinin
unutmayayım onu bir ara bakarımBoys Over Flowers25 bölüm 1'er saat bölüm. Tek sezon. İzle pişman olmassınAma hemen tüketme boşluğa düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?