Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyorKerem yakışıklı değil diyorum.![]()
Okan bi seferde anla.
![]()
Olay yüzde değil kastaharbiden bu yakışıklı değil ki eli yüzü düzgün ama yakışıklı değil niye böyle abartıldı anlamadım gerçi ergen kızlar normaldir![]()
Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyorKerem yakışıklı değil diyorum.![]()
Okan bi seferde anla.
![]()
Olay yüzde değil kastaharbiden bu yakışıklı değil ki eli yüzü düzgün ama yakışıklı değil niye böyle abartıldı anlamadım gerçi ergen kızlar normaldir![]()
Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyor
Olay yüzde değil kastaO abartı o yuzden
![]()
Değil de ben onu "o kadar( o ka ) " olarak anladımAdın Okan mı?![]()
Hey dostum sorun ben de değil sende tamam mı?Değil de ben onu "o kadar( o ka ) " olarak anladım@mrt-06 gördün mü bak 2 - 3 kerede okusam ben onu bana isim olarak söylediğini anlamazdim
![]()
Ya Facebook'ta FF sayfasına Okan diye biri yorum yapmış. Foruma giremiyorum diye.Yakıştırmıştım ismi ama.![]()
Hey dostum sorun ben de değil sende tamam mı?
Sincanlıyık adamın aklını alırık.![]()
( NOT : Sincalı değilim.
)
Tamam adım bundan böyle adım OkanYakıştırmıştım ismi ama.![]()
Artık Okan diycem o zaman.😵Ekli dosyayı görüntüle 4598 Acısız bi şekilde ölmek istiyordum ama artık acısınada razıyım Ekli dosyayı görüntüle 4598
Tamam adım bundan böyle adım OkanHayal gücünüze kurban @mrt-06
Yok hacı yaa sonra herkesin aklına kazınır mazınır nebe lazım dier adamın günahini almayayım şimdi.Bugun yarın zart diye ortaya cıkarArtık Okan diycem o zaman.😵![]()
Dünya'da tek Okan o mu ki?Yok hacı yaa sonra herkesin aklına kazınır mazınır nebe lazım dier adamın günahini almayayım şimdi.Bugun yarın zart diye ortaya cıkar"biri beni taklit ediyormuş" zirvalarına gelemem
![]()