Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyorKerem yakışıklı değil diyorum.Okan bi seferde anla.
Olay yüzde değil kastaharbiden bu yakışıklı değil ki eli yüzü düzgün ama yakışıklı değil niye böyle abartıldı anlamadım gerçi ergen kızlar normaldir
Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyorKerem yakışıklı değil diyorum.Okan bi seferde anla.
Olay yüzde değil kastaharbiden bu yakışıklı değil ki eli yüzü düzgün ama yakışıklı değil niye böyle abartıldı anlamadım gerçi ergen kızlar normaldir
Postun hep 2 kere okumama sebebiyet veriyor
Olay yüzde değil kastaO abartı o yuzden
Değil de ben onu "o kadar( o ka ) " olarak anladımAdın Okan mı?
Hey dostum sorun ben de değil sende tamam mı?Değil de ben onu "o kadar( o ka ) " olarak anladım@mrt-06 gördün mü bak 2 - 3 kerede okusam ben onu bana isim olarak söylediğini anlamazdim
Ya Facebook'ta FF sayfasına Okan diye biri yorum yapmış. Foruma giremiyorum diye.Yakıştırmıştım ismi ama.
Hey dostum sorun ben de değil sende tamam mı?
Sincanlıyık adamın aklını alırık.( NOT : Sincalı değilim.)
Tamam adım bundan böyle adım OkanYakıştırmıştım ismi ama.
Artık Okan diycem o zaman.😵Ekli dosyayı görüntüle 4598 Acısız bi şekilde ölmek istiyordum ama artık acısınada razıyım Ekli dosyayı görüntüle 4598
Tamam adım bundan böyle adım OkanHayal gücünüze kurban @mrt-06
Yok hacı yaa sonra herkesin aklına kazınır mazınır nebe lazım dier adamın günahini almayayım şimdi.Bugun yarın zart diye ortaya cıkarArtık Okan diycem o zaman.😵
Dünya'da tek Okan o mu ki?Yok hacı yaa sonra herkesin aklına kazınır mazınır nebe lazım dier adamın günahini almayayım şimdi.Bugun yarın zart diye ortaya cıkar"biri beni taklit ediyormuş" zirvalarına gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?