Kerem Bürsin Dizilere Sitem Etti!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,911
Reaksiyon puanı
57,103
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bd3cc9079529681114c896d6233cc31d-4Pnt.jpg


'Güneşi Beklerken', 'Şeref Meselesi', 'Yaşamayanlar', 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' ve 'Muhteşem İkili' gibi dizilerde rol alan ve önümüzdeki aylarda 'Sen Çal Kapımı' dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, YouTube'da Bora Talat Oyacı'nın modetörlüğünde yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına konuk oldu.

Bürsin, yer alacağı projelerde canlandıracağı rolün ve dizinin moduna girmek için müziklerin kendisi için çok önemli olduğunu ve ülkemizde yayınlanan dizilerin uzun sürelerinden dolayı da sitemini dile getirdi. Çok yoğun ve uzun çalıma saatlerinden dolayı canlandırdığı karakteri her seferinde eve götürmek zorunda kaldığını da itiraf etti.

Bürsin, yayında “Oyuncu olarak içinde yer alacağım bir senaryoda karaktere, hikayenin duruşuna ve kendimi o hikayenin bir parçası olarak görüp göremeyeceğime bakarım her zaman. Yer aldığınız her işi tutkuyla yapıp onu hissedebilmek çok önemlidir bir oyuncu açısından. Bu çok izlenir mi veya ödül alır mı mantığından çıkıp yapacağınız işleri buna göre kendi zevklerinize göre seçmek bir oyuncunun rolünün hakkını vermesi için en önemli unsurdur” ifadelerini kullandı.

 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
ödül alır mı mantığından çıkıp yapacağınız işleri buna göre kendi zevklerinize göre seçmek bir oyuncunun rolünün hakkını vermesi için en önemli unsurdur

Evet kırık turkçe aksağan ve 6pack yeterli oyuncu olmak için.