Şaşırmana sevindimVaay, gerçekten şaşırttın @denizz19.
Askerden dönünce foruma baya iyi geri dönüş yaptın. O arada da güzel sohbetlerimiz oldu.
Ama konuyu senin açacağını hiç beklemezdim, çok teşekkür ederim. Güzel bir sürpriz oldu.
üstteki mesajima bakŞaşırmana sevindimNe demek gördüm ve açtımAynen çok hızlı uyum sürecini atıyorum üstümden bitaneyim vallaNeyse senin konun seni övelim
Ben az ve öz yazarım. Zaten 9 aydır üye olmama rağmen gayet iyi yazmışım. Sen 4 yıldır sadece 15.000 mesaj yazabilmene yan.5000 ne oğlum? Liseye giden 2003'lü çocuk gibi Ahahahaha gülme krizim bitsin sonra tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim canım.
İlgi alanın olduğunu yorumlardan görüyordum,dur dedim hediye ediyimÇok teşekkür ederim canım.Merve Aksak ve Dorukcum harika bir ikili olmuş.
Kadın'a laf atıyorsun ama Doruk'u biliyormuşsun, gözümden kaçmadı bak.
Yaa mesajın gerçekten gülümsetti beni.@kerem tebrik ederim. Sözümü tuttum
Ekli dosyayı görüntüle 60409
ve benim en son ki kutlama konunda sana verdiğim para( sen 100 euro demiştin başka konumda utanmadan)
Ekli dosyayı görüntüle 60410
ve buda sen hiç utanmadan, ben sana okadar yüklü para verirken senin bana piyasada bile olmayan ve eskide kalmış olan 70 euro değerinde para vermen
Ekli dosyayı görüntüle 60411
Neyse @denizz19 değer verdiklerinin konusunu böyle anında açar. Çok düşüncelidir
Ve ve bu kutlama konunada şarkı hediye etmesek olmaz. Nice güzel mesajlara
Konuyu kapatmayı bile düşündürdüYaa mesajın gerçekten gülümsetti beni.Konuya attığın mesaj konudan daha iyi desem @denizz19 alınmaz umarım. O yüzden benim tebrik konularımı açman beni mutlu eder.
Para konusunda beni değil Google Amcayı suçla.İsveç kronunu aratınca sadece bu banknotlar çıktı. Bende yapıştırıverdim işte.Artık 30.000 olunca sana bir çanta dolusu geçerli kron hediye ederim söz.
@denizz19 şaşırttı ve sevindirdi gerçekten. Onuda listeme ekledim bugün.
Son onlarak hediye ettiğin şarkıyı çok beğendim. MusicSurvivor'da kullanacağım kesin şarkılardan biri olur. Kullandığım gün senide etiketlerim artık.
Çok düşüncelisin, bu özelliğini bilmiyordum bak. Bugün öğrenmiş oldum.İlgi alanın olduğunu yorumlardan görüyordum,dur dedim hediye ediyim
Mesaj yazma şeklin @Dosi'yle çok benziyor. Bunu bugün yeniden fark etmiş oldum.Şaşırmana sevindimNe demek gördüm ve açtımAynen çok hızlı uyum sürecini atıyorum üstümden bitaneyim vallaNeyse senin konun seni övelim
Beni kıskandırmaya çalışacağına kıymetimi bil benceÇok düşüncelisin, bu özelliğini bilmiyordum bak. Bugün öğrenmiş oldum.
Konu kapatılabiliyor muydu?Konuyu kapatmayı bile düşündürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?