Hahaha Aaaa senin kıymetini bizde biliyoruz asıl sen merak etme ayollKıymet bilir o canım merak etme
Hahaha Aaaa senin kıymetini bizde biliyoruz asıl sen merak etme ayollKıymet bilir o canım merak etme
Bende senin kıymetini biliyorum.Hahaha Aaaa senin kıymetini bizde biliyoruz asıl sen merak etme ayoll
Aaa ondan ne şüphe cnm senden yana eminim zatenBende senin kıymetini biliyorum.
Teşekkürler kankacım.Senden övgü almak beni mutlu etti açıkçası, kazuletler genelde pek övmez de.
Hediyendende senin gibi kalite ve özgünlük akıyor.
Yinede çok güzel bir konu olmuş, ellerine sağlık. Düşünmen yeterli zaten.Yok kutlama konularında tek kendi konularımı önceden hazırlıyorum ve sadece Deniz'in 100.000 konusuna hazırlanmıştım. Onunla ilgili ilk konumdu ve 100.000 mesajda az değil.
Onun haricinde açtığım tüm yazılar doğaçlama.
Paraları İsveç kronuna çevirip sonra bozunca zarar edersin ama
Hahaha Aaa başka egolu dizi oyuncumuz yok forumda ayoll@kerem bey inş bu hediyemi çöp sepetine atmaz
Harun'un değerini bilmeyeceğim de sincap, fok ve tosbağaların mı değerini bilecem.Kıymet bilir o canım merak etme
Yine egoda tavana tırmanmayı başladın rachelcimBen kendimi övdüm orada. Arada sende nasiplendin.Teşekkür ederim kankacım. Her zaman ki halim.
Parayı 2 kere çevirdinmi zarar ediyor bilmezmisin. Ömür boyu kron olarak bırakıp dokunmayacaksan o ayrıYinede çok güzel bir konu olmuş, ellerine sağlık. Düşünmen yeterli zaten.
Paraları isveç koronuna çevirirsem neden zarar ediyormuşum.
İsveç'e gelip krona çeviririm zatenParayı 2 kere çevirdinmi zarar ediyor bilmezmisin. Ömür boyu kron olarak bırakıp dokunmayacaksan o ayrı
Euroyla niye kendini zengin hissedemiyorsun ben onu anlamadım?İsveç'e gelip krona çeviririm zatenYada ukrayna parasına çeviririm. 1 euro 32 ediyormuş.
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ablacım,adaletten hiçbir zaman şaşmam, ceza puanım 9'a yükselse bile.
Ilk hediyen'i göremedim ama doğru tahmin ettin. Merve Aksak'ın yeri bende ayrıdır.
Şarkıyıda çok beğendim, hepimize nazar değmez inşallah.
Almanya da çok ucuz bir ülke değil yani. 3 odalı bir apartmana aylık 750 € veriyorum. Bu da 4000 TL ediyor yada 7500 kronEuroyla niye kendini zengin hissedemiyorsun ben onu anlamadım?
Valla göremedim, çoğu resim bende gözükmüyor. Farklı ülkelerdeki url'den kaynaklı bence.Kocaman merve aksak göremedinmi yahu
Valla göremedim, çoğu resim bende gözükmüyor. Farklı ülkelerdeki url'den kaynaklı bence.
Bölgeye göre değişiyor ama bizim evler sizinkinden daha güzel ve konforluAlmanya da çok ucuz bir ülke değil yani. 3 odalı bir apartmana aylık 750 € veriyorum. Bu da 4000 TL ediyor yada 7500 kron
Sizde kesin daha ucuzdur.
O konuda haklısın bak, buradaki evler geneldr dandik oluyor. O kadar çok mülteci varki artık sığacak ev yok, nu yüzden kira burada aşırı pahalı. Evlerde eski yani.. :/Bölgeye göre değişiyor ama bizim evler sizinkinden daha güzel ve konforlu
Bizde yazın ev serin, kışın sıcak.
Almanyaya geldim bir yaz zamanı ve Türkiye evleri gibi piştik hava sıcakken
Ha bide siz taşınınca dolap söküyorsunuz. Bizde her evde dolap buzdolap derin dondurucu ve fırın ile aspilatör içinde
Bişi olmaz. Düşünmen bile yeter.Yaa farklı siteden eklesem görürmüydün acaba ya tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?