Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Yaz mevsimini daha doğrusu yıllık izinimi büyük bir özlemle bekliyorum.
Bu aralar işten her şeyden sıkılmış durumdayım. Ağır bir grip geçirmekte buna sebep tabiki ama toparlanma sürecine girdim çok şükür. Bu bahane ile kendime bol vakit ayırdığım bir dönemdeyim.
İş yeri dahil, yeni atılımları yapma zamanı.
Zaman zaman hayatında değişiklik yapmak insana yaşantısını kılınır yapıyor.

Saatler ileri alınacak, karanlığı neredeyse görmeyeceğimiz bir döneme adım atıyoruz. Nisan ve özellikle Mayıs ayı olarak bol etkinlik festivallerle geçecektir. 1 Nisandan itibaren yaza kadar zaman çok çabuk geçecektir.
Bir bakıma sessizliğe bürüneceğim dönemlerede merhaba…

• Beğendim
Reactions: TenTen and Bully
Yaz mevsimini daha doğrusu yıllık izinimi büyük bir özlemle bekliyorum.
Bu aralar işten her şeyden sıkılmış durumdayım. Ağır bir grip geçirmekte buna sebep tabiki ama toparlanma sürecine girdim çok şükür. Bu bahane ile kendime bol vakit ayırdığım bir dönemdeyim.
İş yeri dahil, yeni atılımları yapma zamanı.
Zaman zaman hayatında değişiklik yapmak insana yaşantısını kılınır yapıyor.

Saatler ileri alınacak, karanlığı neredeyse görmeyeceğimiz bir döneme adım atıyoruz. Nisan ve özellikle Mayıs ayı olarak bol etkinlik festivallerle geçecektir. 1 Nisandan itibaren yaza kadar zaman çok çabuk geçecektir.
Bir bakıma sessizliğe bürüneceğim dönemlerede merhaba…
İsveç araştırmıyor mu hiç bir hastalığı İrlanda başka pandemi gelmesin diye araştırıyor bende grip geçirdim 1 günde iyileştim İstanbul da çalışırken yoruluyorum bir de izin yok kafe her gün açık bazen yurt dışına gittiğimde izin alıyorum @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
Karmaṣık, fazla duygusal, kırılgan, dokunsan ağlayacak tarz bir hissiyat. Haftasonları böyle.. çalıṣmak iyi gibi? En azından sonu umutsuz boṣ düṣüncelere girmiyor insan..

yoğun yorgun ve endişe. Karmakarışık duygular.
Son 1 haftadır hiç boş vaktim olmadı:/
Umarım hafta sonuna artık eski düzene geri dönerim.

Son birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum. Aṣırı yorgunluk var üstümde, gün içerisinde uyukluyorum, akṣam eve gelince uyku basıyor. Her gün ek vitamin almama rağmen. Az yememe rağmen, spora gitmeme rağmen göbek ṣiṣkin duruyor. Uyku durumum iyi sayılmaz ama bu kadar etki etmezdi az uyku, ürkütücü bir boyut almaya baṣladı.

Doktora gidip gitmeme konusunda ikilemde kaldım..

Son zamanlarda enerjim sıfır. İş yerim aşırı karışık, bu da benim tüm günümü etkiliyor. Mesai durumum bir kaç sefer kaldı sadece. Sonra rahatım. Aşırı yoruldum sıkıldım işten.
Genel olarak Mayıs ayları hep yoğun geçer bende, bu sene daha fazla yapılacak şeyler var. Mayıs karnavallar etkinlikler ayı ama daha vakit bulamadım.
bir yandan sonradan türeyen sağlık problemim aylardır bir sonuca varamadılar. Bunlar çözene kadar gider Türkiye’de cevabımı alırım gibi :A

Özlem. En çok evime ama uzak durmak bir bakıma güzel.
Bazen her şeyden uzaklaşıp kendine vakit ayırmak gerekir.

Dün çok kötüydüm büyük ihtimalle gıda zehirlenmesi yaşadım. Bugün iyiyim bu hafta büyük ihtimalle sağlık bölümünde bilimsel tavsiyeler yanında kendi deneyimlerimi de aktaracağım bir konu açacağım

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi

Bu alana bir cevap yazın...